MAMA SANJA . Ovako mi našem tati kažemo da ga volimo

0

Davno nekada rekoše mi stari : “ Život je težak, i zna mnogo da boli ako nemaš nekog da te iskreno voli“ .

Nikada to nisam saznala, a možda saznati nisam ni htela, jer hvala Bogu na vreme sam tebe srela!

Znala sam da ogromno dete u tebi čuči, al ipak sa tobom pođoh kući.

Godina je prošla, za njom još dve, ja shvatih da sa mojim dečakom zajedno mogu sve. Kada je teško umeš da nasmeješ, kada je hladno najlepše greješ, kada je lepo najslađe se smeješ.

Uz tebe shvatih da ljubav je čudo, jer ti voliš ludo. Jako smo mladi, rekoše svi, ali do kraja života želim da me voliš samo ti.

Od samog starta znala sam to, i ako svi rekoše “ problematičan je on“!
Svaki novi dan uz tebe je nasmejan, sunce mnogo lepše greje kada imam tebe da me nasmeješ! Vreme prolazi, dan za danom ide, našu sreću svi vide.

Prošlo je eto godina sedam, u mom svetu postojiš samo TI jedan!

Tog divnog maja odluka je pala, iz prevelike ljubavi rodi će se jedna beba mala. Ljubav je naravno i dalje tu, ali noge kao da ne gaze po tlu, gubimo razum, život se menja, bićemo roditelji tog malenog stvorenja!

Prođe i tih dugih meseci devet, ležem na porođajni krevet. Boleti mora i hoće znam, ali Dušan je nagrada koju želim što pre da ti dam!

- Oglasi -

Prošlo je sve, življa sam no sto sam bila, sina sam ti rodila! Teški bolnički dani brzo prođoše, jer tvoje ljubavi kući brzo dođoše. Kada sam videla osmeh na licu dečaka mog shvatih “ Pogledao me je Bog“!

Svi koji tebe ne mogu da shvate treba da te vide u ulozi tate!

Koliko ljubavi u jednom biću, znam, čitav život sa tobom srećna biću. Sakrijem se i krišom gledam kako mu pevaš tim glasom divnim, sa tobom večno želim da živim! Olaksavaš mi svaku ne prespavanu noć, znam, ti mi daješ tu moć da se i dalje borim , jer beskrajno Dukija i tebe volim!

Hvala ti za ljubav koju mi ne sebično daješ, hvala za sve, jer tatice mnogo volimo te!

autor. mama Sanja

izvor . devetmeseci.net

foto.privatna arhiva mame Sanje 

pripremila urednica portala Sonja Milekić 

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Primetili smo na nekim blogovima krađe naših priča , zamolićemo ih da izbrišu ili ćemo pokrenuti tužbu . Takođe molimo mame gde vide naše priče da nas obaveste . Niko nema dozvolu bez autora na priče!

- Advertisement -

Komentara
Loading...