Mama kameleon :)

0

Mame su neverovatno prilagodljiva bića. Kameleonska. Tokom samo jednog dana podsetim sebe na neke pripadnike životinjskog sveta vise puta. Evo kako:

mama kameleon

1. Ujutro ustajem kao lenjivac. Dakle- jedva, sporo, razvlačeći se kroz kuću.

2. Dan započinjem kao hobotnica. To znaci da radim jedno deset stvari istovremeno- presvlačim oba deteta, spremam doručak, rasklanjam haos od prethodnog dana, pokušavam da odem u kupatilo, dodajem željene igračke…

3. Kuvam kao flamingo. To podrazumeva da stojim pored sporeta na jednoj nozi, držeći bebu u rukama koju pridržavam tom dignutom nogom dok me starije dete vuce za onu nogu na kojoj stojim. Fantastična vezba za ravnotežu i koordinaciju, takodje odličan način za zatezanje zadnjice i nogu- provereno!

4. Ričem kao lav. Prvo iz prikrajka posmatram haos u najavi i kad vidim da će doci do nereda dreknem tako da me čuju i u tri zgrade pored naše.

5. Krijem se kao krtica. To znači da se krijem u wc- u samo da bih imala 2 minuta mira, krijem se u sobi da bih sama sa sobom mogla da se presvučem, krijem se u kuhinji i krišom jedem slatkiše…

6. Sedim kao gorila. Uglavnom sedim na podu i držim jedno dete u rukama dok me drugo dete jaše. Jedno dete mi čupa trepavice i zabija prst u nos a drugo skače po meni i zavlači mi ruke u majcu hvatajući me za grudi. Da, faza! ?

- Oglasi -

7. Kupam se kao foka. Kad dobijem taj luksuz da stignem do kade uskačem u nju sva srećna prskajući okolo.

8. Umiljavam se kao mačka. Najčešće muzu, deci nema vajde. Pa stvarno mi trebaju baš te sandale iako su malo skuplje, toliko je prilika da ih nosim! A odljutiće me ona žuta torba sa resama koja je sad hit. Šta da se radi, i meni treba neki ventil! ?

9. Emotivna sam kao slon. Imam srce za sve a najviše za svoju decu pa ih po celi dan ljubim i mazim.

10. Spavam kao sardina. To znači na ivici kreveta u položaju na leđima sa rukama preko stomaka. Ne  mrdam i ne dišem da se veličanstvo Beba/Dete ne probudi.

Eto tako. Mi žene smo čudo a kad smo majke tad smo kameleonski čudesne! ?

HAHAHA KRALJICA OVO KAO DA SAM JA PISALA 🙂 BRAVO PODELITE DALJE SA DRUGIM MAJKAMA :* HVALA

Prijatelji našega sajta i autorka teksta

Još priča od njih

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...