MAMINA NADA :Bude me reči doktorke „rodila si Nevenu bori se

Moja trudnoća

14800726_206521269779376_1641741675_n

Posle 13 god I prvog neuspelog braka upoznam evo ovako preko fb čoveka koga sam jako zavolela. Jako želja mi je bila da imam devojčicu I ostvarila mi se elem poenta moje priče jeste da sam je rodila u 36 g.pa sam u državnim bolnicama tretirana kao naučni eksperiment ništa lepo nisam čula kao da nemam prava da rodim ili kako sam se usudila u ovim godinama ,pa odlučim da trudnoću vodim privatno sreća pa naletim na divnu doktorku .

- Oglasi -

Trudnoća je super prošla zatim kreću lažni bolovi ctg na kojem je usporen rad srca moje bebe plač strah odlazak u bolnicu. I ništa sve vreme molim Boga da mi sačuva tu slatku mrvicu a onda 13 oktobar noć pada dobijam jače bolove ispada sluzni čep ćutim i trpim radujem se bolu znam stiže andjeo uskoro zamišljam je u rukama osećam miris najlepši na svetu .

U 5 h ujutro krećem u bolnicu bolovi na 10 min ne paničim radujem se svakom jačem u bolnici trpim ogromne bolove ne otvaram se vodenjak otišao već ctg strašan beba se ne pokreće trpim i molim se da bude sve ok. U 8 h ulazim u salu.primam indukciju ne vidim od bolova ništa I ništa bebino srce slabo a staje i moje ne ispuštam glasa trpim I mislim neka sačuvaju nju meni kako bude

U 9h hitan carski ,bude me reči doktorke rodila si Nevenu bori se a onda taj lik andjela miris tek rodjene bebe i sva bol i patnja nestaju u trenu.

Sada imamo dva meseca i predivni medeni smo .Puno hvala teta Sonji jer je bila stalno uz nas I svojom stranicom pomogla mami da sve lakše prebrodi .line9

Hvala mami Saneli na priči , malenoj lepotici želim divno i bezbrižno detinjstvo :* I uskoro još jednu prinovu 😉 

autor priče . mama Sanela 

izvor.devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

I OVE PRIČE SU OSVOJILE VAŠA SRCA

Komentara
Loading...