Maštale ste o prinčevima, a evo kako bi zabavljanje sa njima ZAISTA izgledalo!

0

Braća Grim i Kristijan Anderson  krojili su nam detinjstvo maštovitim bajkama u kojima bi obično princ bio onaj lik koji bi se iznenada pojavio i rešio stvar.

Posle je na red došao Dizni da svim tim pričama doda malo boje i pokreta. I tako ostasmo mi u tridesetim čekajujući tog čuvenog kraljevića.

A da li bi ti frajeri zaista bili idealni partneri? Pa i ne baš.

Princ Adam (Lepotica i Zver)

On bi verovatno bio najlošiji izbor koji biste mogli da napravite. Fizički izgled ćemo zanemariti, u ovom slučajnu to je najmanje bitno, jer bi sebi pre trebalo da postavite pitanje kako ćete se nositi sa njegovim užasnim promenama raspoloženja? Sve dok ga eventualno ne naterate da poseti šrinka koji bi mu dao adekvatnu terapiju.
Asocijalan, krut, gord, samotnjak… nekako ne duluje kao superzabavan tip, a?

Aladin

- Oglasi -

Ovo je jedan od onih šarmantnih tipova na koje sve padnemo, pre ili kasnije. Mada češće pre, dok smo još u onom periopdu kada se ložimo na te nestašne momke koji uvek upadnu u nevolju. I to je prihvatljivo kada imate 17 godina, mladost-ludost, ali zamislite da se zabavljate sa lopovom ili kleptomanom sa kojim ne smete ni da pomislite da odete do tržnog centra da kupite pantalone!

Erik

Ovaj lepuškasti zgodni frajer na prvi pogled izgleda kao ostvarenje ženskih snova. Al’ zamalo! Prvom prilikom će i vas (baš kao što je i Arijel) šutnuti zbog druge atraktivnije cice. Pogotovo ako je namiguša. Na takve je posebno slab.

Princ Filip

Da li uopšte da komentarišemo frajera koji je iskoristio damu u nesvesnom stanju, poljubio je i ko zna šta još? Znamo i sami kako bi se to završilo u stvarnom životu, pa iako ste pale na njega kao devojčice, vreme je da odrastete i konačno progledate.

Hahahha slatko sam se nasmejala 🙂 PODELITE DALJE OVO DRAGE MOJE DAME 🙂

izvor.http://zena.blic.rs/

- Advertisement -

Komentara
Loading...