Mislila sam da sam samo MAMURNA, ali sam zapravo bila TRUDNA!

0

Jedna mlada žena se porodila samo tri nedelje nakon velike pijanke, gde se ludo zabavljala ni ne sumnjajući da je trudna..

Kada je dvadesetpetogodišnja Rozi Jirling počela da oseća bolove u stomaku, nije bila svesna da će joj se život zauvek promeniti.

Samo mesec dana pre toga Rouzi se spremala za veliko slavlje povodom venčanja njene najbolje drugarice. Obukla je novu crnu haljinu i ludo se zabavila, ispijajući piće za pićem.

Dobila je puno komplimenata na račun nove haljinice, a niko nije mogao ni da pretpostavi da je trudna, pa ni ona sama.

Ipak, nekoliko puta u toku večeri joj je pripala muka, pa je morala da povraća. Tada je mislila da su u pitanju efekti alkohola, ali njeni simptomi nisu nestali posle nekoliko nedelja.

Rouzi se osećala iscrpljeno i imala je bolove u leđima i stomaku, pa je odlučila da poseti lekara. Čak ni on nije primetio znakove trudnoće, pa je njeno stanje pripisao stresu, a za natečene noge je verovao da su posledica celodnevnog stajanja na poslu.

Međutim, te večeri se probudila sa strašnim bolovima u stomaku, zbog kojih nije mogla da se ispravi i počela je da plače. Tada je primetila da joj tata gleda u stomak sa zaprepašćenim izrazom lica.

– Izgledaš trudno – bilo je sve što je rekao.

- Oglasi -

Rouzi je mislila da to nije moguće, jer su ona i njen dečko Konor uvek bili pažljivi, a pri tom nije imala nikakve simptome.

Kada je stigla u bolnicu odveli su je na skeniranje i testovi su otkrili da je Rouzi počela da se porađa, iako nije ni bila svesna da je trudna

Babica je objasnila da je verovatno beba tako ležala, pa je Rouzi i sama shvatila da jeste imala malo izraženiji stomak i bolove u leđima celih devet meseci.

Niko nije uspeo da opbjasni zašto je Rouzi i dalje imala menstruaciju i zbog čega nije bilo drugih simptoma.

Tokom teškog porođaja koji je trajao 26 sati, Rouzi je brinula zbog svih onih večeri kada je izlazila sa društvom i opijala se i počela je da viče da ne želi tu bebu.

Ispitivanja su pokazala da je mala devojčica po imenu Bela potpuno zdrava i posle inicijalnog šoka, Rouzi je potpuno prihvatila svoju novu ulogu majke.

NEVEROVATNA PRIČA ALI SVE JE MOGUĆE PA I OVO .

IZVOR.(thesun.co.uk)

- Advertisement -

Komentara
Loading...