„Moj sin je morao da bira između mene i svoje žene, pogodite šta je izabrao“

0

Tužno je to, ljudi moji, dok imaš onako malo dete, voliš ga i paziš i nemaš pojma šta ćeš od njega sve da dočekaš za nekoliko godina, niti da li će on uzvratiti svu tu ljubav.

Sa svojih 60 godina sam shvatila da srce ne bira u koga će se zaljubiti pa zbog tog sam širokog shvatanja što se tiče ljubavi i veza.

Ali moj sin jedinac je stvarno pogodio djevojku koja nema apsolutno ni jednu kvalitet ni kao devojka, ni kao čovek.

- Oglasi -

Oduvek sam imala izvrstan odnos sa sinom, sve je delio sa mnom, pratio moje savete i smernice i hvala Bogu izabrao pravi put, školovao se, postao svoj gazda i ima velika primanja. Devojke su se uvek lepile na njega zbog auta i novca a on je nažalost uvek naivno ispaštao zbog toga.

On je imao 28 godina kad su se upoznali, a ona 18. Očigledno je razlika velika – ali ko sam ja da sudim? Posavetovala sam ga da upozna njene roditelje ako planira ozbiljnu vezu jer je još uvek bila mlada i nije nam trebao nečiji ludi otac za vratom da govori da mu otimamo dete ili slično.

Kada sam upoznala tu malu odmah mi se nije dopala, iskompleksirano dete koje nema nikakve planove u životu osim da spava i jede… ali sam ćutala i pustila da stvari idu svojim tokom. Odlučili smo da upoznamo njene roditelje i kada smo otišli tamo imali smo šta videti.

Otac joj je bio vredan čovek, izmučenog izgleda, ruke su mu bile pune žuljeva i ožiljaka dok je majka sa ful šminkom i frizurom dočekala nas sa nogama na stolu. Na moje iznenađenje oni se nisu bunili što je njihova curica od 18 godina započela vezu sa muškarcem od 28 godina, naprotiv – bili su presretni da ode iz kuće, dok je njena majk čak i dobacila „Daće Bog da se i ne vrati više hahaha“.

Prećutala sam i to, ali sam bila sigurna već tad da će biti problema. Tako je i bilo. Živela je 2 meseca sa nama. Njen dan se svodio na to da leži, gleda tv i igra igrice na mobitelu. Spavala je 14 sati što nisam vjerovala da je uopšte moguće – a ako pokušaš da je probudiš istjera te iz sopstvene sobe.

Sretale smo se kad dođe da me pita šta ima jesti i da joj dadnem para da ide u kafić. Trpila sam koliko sam mogla, ali na kraju mi je pukao film, okupila sam ih oboje i rekla sinu da to nije nikakva djevojka i da treba da nađe bolju.

Rekla sam da se stvari moraju menjati, na šta je ona rekla mom sinu:

„Okej onda ćeš da biraš, ili idemo negde živeti sami – ili ostani sa svojom majkom a ja ode“.On je shvatio da je u bezizlaznoj situaciji i da će stvarno morati da bira jer mi naprosto nismo mogle da živimo zajedno. Na to sve, on je rekao. „Pa ti ćeš mi biti žena naravno da ću izabrati tebe.“

Nakon toga nisam više ništa želela da čujem od njega. Rekla sam mu da skupe svoje stvari i idu živeti taj svoj život. 3 meseca nije htio da mi se javi i dođe u posetu, nakon toga se jedva javio i rekao da ne može da me zove jer se onda svađa sa njom.

Pa hvala ti sine. Nadam se da ćete imati divan život.

 

Foto shutterstock
Autor/Izvor www.infpult.info

- Advertisement -

Komentara
Loading...