Moj tata i ja : Kada sam shvatio da moj tata, šampion, mora nazad u daleki Katar rešio sam da se rodim.

0

To jutro,dok sam još uvek bio u maminom stomaku čuo sam divnu vest. Mama i tata su razgovarali telefonom, bili su oboje srećni jer je moj tata dobio slobodne dane od njegovog rukometnog kluba koji je u dalekom Kataru.

foto . privatna arhiva mame Katarine

Tata je želeo da bude zajedno sa mojom mamom na dan mog rodjenja. I tako sam rešio da se rodim, baš tada kada su mi oba roditelja zajedno. Zaista mi je bilo prelepo u maminom stomaku. Uživao sam dok me mama i tata maze i dok razmenjuju najlepše reči ovog sveta. Zato mi se i nije žurilo da se upoznam sa ovozemaljskim životom.

Medjutim kada sam shvatio da moj tata, šampion, mora nazad u daleki Katar rešio sam da se rodim. To rano jutro, probudio sam mamu i tatu,pa i baku o dedu, tetku i mamine i tatine prijatelje. Čuo sam koliko su svi bili srećni i uzbudjeni.

I tako sam se tog 18. Januara rodio u 08.08.h u Novom Sadu. Baš sam bio lep, ne zato što ja tako mislim, nego su svi tako rekli Ali, kada sam došao mojoj kući, u kojoj je sve blistalo,mirisalo, sve je bilo tako nežno i lepo,znao sam da sam najsrećniji dečak na Svetu. Čuo sam da sam već postao popularan i na društvenim mrežama.

Naime, jasno mi je bilo da mi je tata javna ličnost, i da se mojim rodjenjem, vest brzo proširila. A čuo sam i to da me je tata nazvao šampionom. Rešio sam da i ja budem šampion kao moj tata.

A da se vratim na taj dan kad sam došao kući. Jesam mali ali sam spoznao šta je ljubav. Prava ljubav. Za čega se živi i bori. To je prvo šta sam naučio od svojih roditelja. Prisluškivao sam celu noć kako je tata meni i mami govorio najlepše reči ovog sveta. Toliko nežne i iskrene da sam se rastopio, ali sam čuo da su se rastužili moji roditelji,plakali su oboje. 

- Oglasi -

Tada sam shvatio da tata ujutru ide na aerodrom i vraća se. Bili su tužni jer se moraju razdvojiti na par meseci,ali ljubav koju dobijam svakodnevno nadoknadjuje tatino odsustvo. U medjuvremenu sam rešio da mami pomognem da reši par ispita, a tati redovno šaljem poljupce preko kamere, mašem mu i želim da bude najbolji rukometas na planeti. Ubrzo ćemo svo troje biti zajedno i nikada se nećemo razdvajati. A da li ćemo živeti u Kataru, Nemačkoj ili Španiji…nije ni važno. Važno je da je ljubav prisutna ma gde mi bili.

Ljubav nema granice , za pravu ljubav daljina nije ništa . Bravo za ove mlade roditelje a malenom dasi želim divno i bezbrižno detinjstvo , pa nikad se ne zna možda i on krene tatinim stopama 😉 

autor priče . mama Katarina

izvor.devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NAĐE NA DRUGIM PORTALIMA !

PROČITAJTE I OVE PRIČE I ONE SU OSVOJILE VAŠA SRCA 

- Advertisement -

Komentara
Loading...