Moj životni put nije lak . Prvo razočarenje sam doživela jako brzo kad nisam ni znala da sam trudna .

Ova priča je ostavila jak utisak na mene . Ne želim ni da zamislim tako nešto a ne da to nekom poželim 🙁 Život može u trenu da ti se promeni ili na bolje ili na gore . Ovoj mami se okrenuo 1000 stepeni na gore 🙁 . 

Ona započinje svoju priču 

Kasnila mi je par dana menstruacija zakazala termin kod ginekologa I ja prije odlaska ginekologu počnem krvarit . Odradim ja test krvi pokaže mi da sam trudna ali nažalos jako kratko bila trudnoća od 4 nedelje I nažalos tim krvarenjem ja izgubim to malo biće u sebi.

Gubitak prve bebe ali opet mi bog dao drugu šansu 

Jako razočarana jer sam jako željela bebu ali nažalost sve što želiš Bog ne daje . Posle te trudnoće moj suprug I ja smo bili jako uporni za 2 trudnoću koja se i desila nakon 4 mjeseca. Bili smo jako sretni moj početak trudnoće nije bio sjajan do 5 mjeseca sam imala strašne mučnine non stop gubila na kilaži posle sam se bolje osjećala do dana dok moja doktorica nije rekla da je mali karlično I da idemo kod doktora u glavnoj bolnici da on vidi da li je moguće da pokušaju da ga okrenu.

Beba nije lepo okrenuta 

U glavnoj bolnici nas doktor prima i kaže da je beba jako sitna da je okretanje lako ali da postoji problem da je njemu sužena pupčana vrpca i da niti hrane niti kiseonika unosi koliko mu treba. Tu polako počinje moj pakao zakažu okretanje bebe o kojem niti ja niti moja okolina nije znala puno bilo me je mnogo strah ali eto htjeli smo probat ali nažalost to okretanje bude neuspješno .5 puta ga je doktor okrenuo ali on se odma vraćao u stari položaj .Ali eto prodjemo I taj pakao puste nas kući zakažu za 7 Dana carski rez kojeg me nije bilo ni malo strah .

U 7 sati ujutru smo trebali biti u bolnici ali mališi se žurilo dobijem bolove u 2 naveče i ja trpim do 4h i ako sam znala da ću ići na carski suprug mi je bio na poslu a znala sam da će ga teško pustiti sa posla zato je svaki minut bio važan .U 4h nisam mogla više zvala supruga on napustio posao i odveo nas u bolnicu

Kreće porođaj i šok 

- Oglasi -

Porodjaj kreće i rodi se mamin sin kad su mi ga stavili pored glave osjećala sam se tako srećno ispunjeno ne umijem to ni opisat ali taj osjećaj je kratko trajao naša sreća je trajala svega 2 dana, Ja o mojim bolovima I ne pišem jer sam na to I zaboravila kad sam čula da postoji sumlja da moj mališa ima daunov sindrom moj se svjet okreće naglavačke ja od šoka ne mogu da pričam a njega da pogledam podojim nikako ne želim .

Doktori nas hitno šalju u drugu bolnicu gdje se njemu rade razna ispitivanja glave srca kukova sluša ali bukvalno svega I ostajemo u bolnici 7 Dana 7 dan stiže nalaz koji nam potvrdjuje sumlje doktora iz druge bolnice moje nade su postoj ali kad su izgovorili da je nalaz stigao.

I da je tačno da mali ima daunov sindrom ja gubim tlo pod svojim nogama najgore u svemu ovome što ja živim u njemačkoj jezik još nisam naučila suprug zna ali on nije bio s nama u bolnici ujutru bi došao kasno ja sam sve sama obavljala osjećala sam se kao krivom što sam rodila takvo dijete nidje podršku nisam mogla dobiti .Roditelji mog muža jednom su došli u bolnicu i ako smo mi boravili 10 dana blago rečeno moj život se pretvara u pakao a imam samo 22 godine a prolazim sve ovo jedna stvar koju sam spominjala non stop jeste bože šta sam ti ja skrivila ovako mlada

Poruka za buduće mame :Manje stresa u trudnoći ja sam ubjedjena da me je to dovelo do ovoga a pažljivo birajte svoje partnere jer njihova podrška mnogo znači u ovom ludilu ja sam bila na ivici razvoda što ne znači da neće ni doći do njega nažalost.

Eto to je njena priča , njen život . Šta će biti dalje to samo dragi BOG zna !! Ja joj želim samo da pronađe mir i puno snage za buduće dane , meseci i godine . Hvala mojoj dragoj čitateljki što je podelila ovu priču sa svima nama :* PORUKA MOJA : U DANAŠNJE VREME ŽELI SAMO DA JE ŽIVO I ZDRAVO , NE MUŠKO ILI ŽENSKO !! 

autor priče : anonimna mama 

izvor.devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NAĐE NA DRUGIM PORTALIMA !

I OVE PRIČE SU OSVOJILE VAŠA SRCA 

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Komentara
Loading...