MOJA BAJKA : Imam 19 godina,dvoje dece i divnog supruga

0

Drage mame evo i ja ću podeliti svoju malu bajku sa vama..

Veoma sam mlada imam 19 godina,dvoje dece i divnog supruga,Udala sam se sa ne punih 17 godina.Supruga sam upoznala sasvim slučajno,na nekom rodjendanu,iako smo iz istog mesta..

Prolazili su dani,počeli smo da se vidjamo i čujemo i otpočeli neku „vezu“ koja na izgled nije imala srećaan kraj..Moji su branili,naša vidjanja i razgovori bili su ne mogući,naši ‘prijatelji’ su nas rastavljali i želeli nam zlo a ne dobro..Ali na kraju posle 2 meseca zabavljanja odlučimo da stupimo u brak..Tako i uradimo..

SVI SU BILI PROTIV NAS LJUBAV JE POBEDILA 

Napustila sam treću godinu srednje škole i udala se…Želeli smo jako bebu,neštoo što će krunisari naš brak i ljubav,,i posle 3 meseca braka Bog nam je podario tu sreću..To saznanje,dve crtice(pozitivan test)ta sreća,radost,suze i moje i supruga se ne zaboravljaju.Sve one mučnine,ultrazvukovi,pregledi,muke sa spavanjem,muž je proživljavao sa mnom..Bila sam obuzeta pažnjom i strpljenjem,ljubavii.I tako smo posle 9 meseci dobili malu devojčicu..

Kada smo stigle kući,bile smo obasute njegovom pažnjom,tata je voleo,mazio i razmazio svoju devojčicu..I od tada svaki dan nam je bio obasut srećom,ljubavi i pažnjom,,A onda posle 6 meseci saznajemo da ćemo ponovo postati roditelji..I naša sreća postaje još veća,dani su prolazili i 04 januara.2017. otišla sam na kontrolu kada je doktor rekao da ćemo porodjaj obaviti danas,I posle 2h dobijamo malog dečaka.

Porodjaj završen i te reči dobila si muško dete,te suze,sreća,radost se ne zaboravljaju..I tako je naša ćerkica dobila batu,a tata je bio preeesrećannn..Ne mogu da vam opišem..

- Oglasi -

Sada imamo sve,imamo ćerku Nevenu i sina Nenada..A ja sam najbogatija pored njih dvoje imam najboljeg supruga,moj oslonac,podrška,brat,suprug,drug..Sve u jednom..On vredi mnogo,njegova ljubav prema meni i deci je prevelika.Ja sam presrećna zena.Nemam silu para,ne živim u gradu,nisam imala mnogo momaka,nisam izlazila u grad..Živim na selu,radim sve seoske poslove,ali zato sam najbogatija žena na svetu,imam NJEGA,DVOJE PREKRASNE DECE,kuću punu ljubavi i smeha..

PORUKA ZA BUDUĆE MAME 
Drage mame,buduće mame i sve devojke,nije sreća dosta para,svaki vikend drugi momak i kafic..Sreća je imati PORODICU ŽIVU I ZDRAVU..PUNU LJUBAVI I ONDA IMAŠ SVE,,NIKAD NISI SAM!!

Divna priča !! Konačno da i ja dobijem lepu , veselu i srećnu priču :* Da baš pravo bogastvo , sreća koju novac ne može da kupi . Želim vam divan i bezbrižan život dečice a mami i tati da se puno vole :* 

autor priče . mama Andrea

izvor.devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NAĐE NA DRUGIM PORTALIMA 

I OVE PRIČE SU OSVOJILA VAŠA SRCA 

- Advertisement -

Komentara
Loading...