Moja tužna priča : Izgubila sam bebu zbog VIRUSA !!

0

Pozdrav svim trudnicama i mamama,želela bih da podelim svoju priču sa vama

Baby feet in the mother hands

Mislim da niko nije sretniji bio od mene kad sam saznala da sam trudna a bila sam veoma mlada 20 godina.Trudnoća normalna,ja sva ushićena još ne mogu da verujem da ću postati majka…Na kontrolama sve u redu,da bih vrlo brzo primetila da mi se na šakama pojavljuju crvene tačkice…Odem kod dr oni kažu od deterdzenta i daju mi lek…osip se proširuje i na tenane,ne obraćam pažnju toliko…Ležim gledam tv,kad počinju bolovi u stomaku i ledjima,ja se skupila mislim to je normalno na početku trudnoće,medjutim bolovi sve jači ,odem do wc-a vidim krv svežu,.

E tu sam shvatila da nije dobro,ali sam se sabrala i pozvala muža,njemu nije dobro kad me je video odmah za bolnicu,tamo me pošalju na ginekologiju primi me neki dr pregleda da mi lek za održavanje,da mirujem…i sutra da odem kod svog ginekologa …odem ja ujutru kod svog ginekologa on pročita nalaz da mi inekciju neku,i kad sam kretala kaže ako ti se krvarenje pojača i bolovi odmah idi u bolnicu.

Ja celu noć molim boga da izguram,ali nažalost sutradan pojačali se bolovi i krvarenje..Ćutim trpim,ali uveče postaje nepodnošljivo i znala sam da neću izgurati trudnoću.U putu bolovi ludački,stižemo sestra me primi kaže sačekaj da dr večera,reko nije problem i da odspava samo da me ne diraju…Ulazi dr pregleda me,kaže spontani pobačaj,potpiši saglasnost ne možemo ništa uraditi više.

RAZOČARENJE-TUGA-BOL 

Ja u šoku,potpisujem ne znam ni kako se zovem više,suze same liju..čula sam samo da kaže sestri bez anestezije,bolovi ludački ja ne mogu da se nadišem vazduha od tuge i straha…Završava kaže pobačaj zbog virusa,to je bio virusni osip što sam imala još sam i lekove pila koje ne smem u trudnoći..

Stavljaju me u sobu sa ženama obolelim od raka,koje su operisane,šok za šokom..a na spratu iznad plaču bebe tek rodjene..Tuga je bila neopsiva,ali sam bila uporna i vrlo brzo sam ostala opet trudna i sad moja princeza ima godinu dana…

- Oglasi -

PORUKA ZA BUDUĆE TRUDNICE 

Žene čuvajte se u trudnoći,i samo napred!

Uf ova priča me je baš rasplakala . Baš tako svaka tačkica na telu u trudnoći je kobna , osip , virusi uzimanje ne dozvoljenih lekova sve je to kobno na početku trudnoće 🙁 Morate da se čuvate . Jako sam se obradovala na kraju priče napisala da je opet zatrudnela i da ima princezicu od godinu dana :* Mama je želela da ostane anonimna za javnost . 

autor.priče anonimna mama 

izvor.devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

I OVE PRIČE SU VAS RASPLAKALE 

- Advertisement -

Komentara
Loading...