MUŠKARCI OTKRILI ŠTA NAJVIŠE VOLE DA VIDE NA ŽENAMA! Ovih PET STVARI

0

Možda ćete se iznenaditi!

Onlajn istraživanje veb stranice Zooks pokazalo je razliku između muškaraca i žena i otkrilo šta je lepo za muškarce, a šta za žene.

Instalirajte i proverite zašto! Iako većina misli da će muškarce osvojiti crveni ruž, za njih je prirodni izgled uvek atraktivniji.

Naime, čak 57 posto ispitanika otkrilo je da ne preferiraju crveni ruž, a 82 posto izjavilo je kako im se više sviđaju prirodne frizure tj. raspuštena kosa nego li trendi frizure ili konjski rep.

Crvena haljina umesto crvenog ruža

Odlučite se za boju strasti u outfitu radije nego li na usnama.

Raspuštena kosa umesto vezanja repa

- Oglasi -

Iako je ponekad najlakše kosu svezati, jer jednostavno niste zadovoljni njenim izgledom muškarci ipak više vole raspuštenu kosu.

“Nude” izgled make-upa

Možda se zbog tehnike smokey eyes žene osećaju više seksi ali 66 posto muškaraca ne smatra svoju partnerku atraktivnijom kada nosi tamniji make-up. Većina muškaraca voli prirodniji izgled pa umesto crvenog ruža i tamnih tonova na očima izaberite sjaj ili nude ruž i minimum šminke na licu.

Pritajena senzualnost umesto otvorenog seksipila

Iako vlada uvreženo mišljenje da je žena seksepilnija kada pokaže više gole kože, muškarcima će prilikom prvog izlaska biti privlačnija ukoliko malo pritaji seksepil. Istraživanje je pokazalo kako je muškarcima žena najprivlačnija kada se ujutro uvuče u njegovu, napola zakopčanu košulju. Muškarcima je to naprosto neodoljivo seksi.

espreso.rs

FOTO: PROFIMEDIA

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...