Nije bitno sa koliko godina zatrudniš bitno je za dete da se boriš svim srcem

0

Sve se desilo jednog dana imala sam samo 16godina bila ludo zaljubljena. Zabavljali smo se dugo i odlučili da imamo dete a to se desilo u Maju 2016. 

Započinje priču mlada mama Tijana .

Nisam znala prva dva meseca muka mi povraćam a mami nisam htela da kažem jer bi me terala da abortiram a ja to nisam htela jer je to dar od Boga Pitala ne je jednom jel si ti uopšte dobila ovaj mesec rekla sam imala sam kaže ako nisi da ideš kod lekara na pregled rekla sam neću ako budem htela da idem iću sama .

I jednog dana pokupim stvari odem kod muža ona nije znala gde sam al majka ko majka se zabrine al javila sam joj da sam se udala i da sam u drugom stanju .Jeste da se protivila zbog toga al ja sam joj rekla ja za svoje dete ću ići protiv svih jer ja nosim 9 meseci kao što si ti brata i mene tako i ja nju .

Pitala me što nisi rekla ranije pa da abortiraš. Rekla sam joj neću nikad ubiti svoje dete boriću se za njega .Govorila mi je nećeš ti u tome uspeti kako ćeš se poroditi kako ćeš oko deteta samo sam joj rekla ne brini ti ja umem sa decom ,ona je rekla dete će roditi dete .Rekla sam joj pa šta mi smo odlučili za dete i ne može niko da se protivi .

Išli su meseci brzo njeni prvi pokreti u stomaku jedva sam čekala kad će ona doći na svet da joj kažem ti si mamino sve.

Na svet je došla moja lepotica 

Otišla sam u porodilište 11.02.2016 imala sam slabe kontrakcije ostavili su me ja sam ih danima pitala kad će moje dete doći na ovaj svet. Porodila sam se 20.02.2016 u 14:00. Pitali su me babice odakle ti tolika snaga za sve rekla sam to je ljubav majke koja će se boriti ceo život za nju..

- Oglasi -

foto.privatna arhiva mame Tijane .

Poruka za buduće mlade mame

Nije bitno sa koliko godina zatrudniš bitno je za dete da se boriš svim srcem.

Bravo za mamu Tijanu , nije lako biti majka i pogotovo u njenim godinama jer i ona je sama još dete , ali ona nije odustala i to je velika hrabrost . Malenoj princezici želim divno i bezbrižno detinjstvo . 

autor priče . mama Tijana Lepir

izvor.devetmeseci.net

SVAKO KOPIRANJE I UZIMANJE PRIČA I FOTOGRAFIJA NAŠIH ČITATELJKA JE STROGO ZABRANJENO! 

I OVE PRIČE SU OSVOJILE VAŠA SRCA 

- Advertisement -

Komentara
Loading...