Nije imala ni 500 grama kada se rodila: Svet je ZAPANJENO GLEDAO u ove slike, a onda zaboravio ČUDESNU BEBU – 4 godine kasnije IZGLEDA OVAKO

0

Kada su Anđela i Majkl dočekali ćerkicu Naomi Džoj Baker, ni slutili nisu da će ceo svet brujati o njoj. Nažalost, razlog nije bio radostan. Naomi je rođena 15 nedelja pre termina i imala je nešto manje od pola kilograma kada je došla na svet.

Slika gde minijaturna beba spava sa prstićima kraj burme koja pored nje deluje džinovski postala je viralna.Slika gde minijaturna beba spava sa prstićima kraj burme koja pored nje deluje džinovski postala je viralna.

Slika gde minijaturna beba spava sa prstićima kraj burme koja pored nje deluje džinovski postala je viralna.

I u jednom trenutku se svet ujedinio u molitvi za ovu bebu.
Puna 142 dana je Naomi provela na odeljenju intenzivne nege. U međuvremenu je dobila nadimak „čudesna beba“ a roditelji su te dane proveli u strahovanju jer su šanse za njen oporavak bile minimalne. Lekari su upozoravali da će Naomi verovatno ostati bez sluha i vida, ukoliko uopšte preživi. Prognozirali su joj još mnogo teških komplikacija.

- Oglasi -

Međutim, Naomi je pokazala da je jača od svega. Danas ima gotovo tri godine, sluh i vid su joj savršeni kao i ukupno zdravstveno stanje, izuzev disanja sa kojim povremeno ima problema, pa ponekad mora da nosi masku za kiseonik.

Bilo je to dugo putovanje za celu porodicu, ali sa srećnim ishodom. A Naomi je pokazala da čak i kada su vam podeljene loše karte, to ne znači da je partija izgubljena!

(mynews4.com) foto .Naomi Joy Bakker

devetmeseci.net

- Advertisement -

Komentara
Loading...