NIKADA NEMOJTE DATI DETETU DA JEDE SAMO A DA VI NISTE UZ NJEGA

0

Priča mame Marine upozoriće mnoge majke . Ovako nešto ni najvećem neprijatelju ne poželeti . Gledati u svojim očima da ti se dete guši a ti ne znaš šta u tom momentu najveća je bol za svaku majku . APEL DA SVI PROČITATE PRIČU I DELITE DALJE .

screenshot_6

Ovo je njena priča 

Eee ovakoo, da počnem od veze mog supruga i mene, zabavljali smo se punih 5godina, godinu ipo smo u braku i imamo divnog sina 15meseci.

Mnogo se volimo mislim da je to malo reći, život nas često razdvaja zbog suprugovog posla ali mislim da nas to još više veže, lepo se slažemo zajedno podižemo dete. On je tako vragolast, živahan brz, mogu slobodno da kažem da je za svojih 15meseci pametan sve razume..

16.11.2016 .Dan kao i svaki drugi, pošto nam je tata na terenu mi smo kod bake i deke tamo uživamo igramo se šalimo,doručkovali igramo se, beban ceo dan nešto zvaće i samo trpa u usta, sedimo pijemo kafu moji roditelji,sestra brat i ja, mališa sa mojim bratom jede smoki jer je mala razlika pa se njih dvoje jako lepo slažu. Ujka mnogo voli da brine o svom sestriću i mnogo ga voli.

Sva sreća u jednom trenutku postaje tuga, neizvesnost, sekunde su kao dani,godine kao čitava večnost. Moj beban je stpao veći komad smokija u usta i u tom trenutku počinje jednom rečju HOROR, sestrin vrisak,koja je inače jako veliki paničar, ,,Davi se, davi se,, u tom trenutku skačem okrećem ga, udaram po ledjima ali ništa, uzima ga moja majka radi isto što i ja, ja ga opet udarim po ledjima dok ga ona drži ali ništa bezuspešno, počinjem da vrištim i dozivam ,,Tata, tata , pomozi,, istog trenutka skočio je svi ga dozivamo a on promenio boju, poplaveo, okice one njegove krupne iskokolio, suza suzu stiže.

Moj otac ga okreće udara, pokušava da mu izvuče komad smokija, majka ga udara po ledjima,tata spreda kontriraju vazduhu da ga sam izbaci ali nikako, stiskaju stomak ništa, u tom trenutku moj tata gura prst izvuče smoki malo ali pošto beba ima uvećane krajnike smoki se vrati i zaglavi medju krajnike. Ja sva uspaničena već vidim kako se beba okesila i ruke i noge modar u licu u očima mu vidim zapomaganje i kao da mi kaže ,,MAMA POMOZI MI MOLIM TE,, suza suzu stiže vrištim na sav glas, u tom trenutku mu moj otac izvadi komad smokija ali on i dalje ne diše, ne može da uhvati vazduh duvamo u njega ništa, modar već polu mrtav , vrištim na sav glas i dozivam ga, u tom trenutku mu moj otac daje veštačko disanje i iz drugog puta ga povrati, kada sam čula njegov plač i videla da je napokon uhvatio vazduh vrištala sam tek.

Mislila sam da sam mrtva, za mene je ovo bila čitava večnost, svi smo plakali, nisam mogla da ga pustim iz naručja. Mislila sam da sam ga izgubila, svi smo plakali ovo su bile u pitanju samo sekunde. Ne mogu da verujem koliko je malopotrebno da se dogodi ovako nešto. Mislim da više nikada necu mirno sedeti, mislim da mu više nikada neću dati smoki da jede, mislim da više nikada ali nikada neću zaboraviti pogled mog deteta koje se borilo za život. Nikada ali nikada! Ne znam kako sam ovo preživela,

16.11 je slava Sveti Djurdjic i mislim da ćemo je od sada svake godine slaviti kao najveći svetac za nas i našu porodicu jer je sačuvao našeg malog andjela.

BOŽE HVALA TI ŠTO MI NISI UZEO MOJE BLAGO. HVALA MOM OCU ŠTO JE BIO TOLIKO HRABAR I SVESTAN U TOM TRENUTKU, HVALA MU DO NEBA. Nikada ovo neću zaboraviti, nikome ovo nikada nebi poželela da doživi,

PORUKA ZA SVE RODITELJE !! 

Zamolila bih sve roditelje da paze ali da mnogo paze šta daju deci da jedu i kako im to daju.
NIKADA ALI NIKADA NEMOJTE DATI DETETU DA JEDE SAMO A DA VI NISTE UZ NJEGA. Mi smo svi bili tu i mogli smo ga izgubiti. BOŽE HVALA TI JOŠ JEDNOM ŠTO SI SPASAO MOG SINA.

Hvala mami Marini na ovoj priči . Bravo za sve ukućane . Znate lako je pametovati nekome kako ne znaš , zašto nisi ovako zašto nisi onako , kada se nadjete u ovakvoj situaciji , pamet stane , srce se skameni razum se pomuti , šta se dešava !!!! ????? ovo se ne dešava !!! NIKOME OVO NE POŽELITE PA ČAK NI NAJVEĆEM NEPRIJATELJU !!!

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !! 

autor priče . mama Marina 

izvor. devetmeseci.net

A SADA POSLE OVE PRIČE OBAVEZNO PROČITAJTE I OVE TEKSTOVE 

 

Komentara
Loading...