Nosila sam blizance, ali je jedno malo srce prestalo da kuca

0

Halinu Njuberi Grant iz Los Anđelesa, jednog dana obradovala je vest da je u drugom stanju, jer je duže vremena pokušavala da zatrudni. Kada je još saznala da očekuje blizance, njenoj sreći nije bilo kraja. Međutim, njena trudnoća je bila rizična od samog početka, delom zbog toga što je prešla 35. godinu, a delom i zbog vantelesne oplodnje.

Na jednoj redovnoj kontroli Halina je otkrila bolnu istinu. Saznala je da jedno dete nije živo, da je njegovo maleno srce prestalo da kuca

Ne tako redak slučaj, ali uvek podjednako bolan, bio je u ovom slučaju još strašniji jer je buduća mama morala da sačeka još mesec dana do porođaja. Saznanje da u sebi nosi jednu mrtvu bebu je tištilo danima

PRIČA : Konačno te razumem, mama

- Oglasi -

Mučilo ju je i to što je njeno jedno dete tako blizu nadomak drugog koje nije živo, pratila su je pitanja da li sada usamljena jedna beba, da li je tužna i još mnoga druga.

Gubitak deteta je veoma bolan za svaku majku, te se Halina povukla u svoja četiri zida, ignorisala je prijatelje, ignorisala je život, a onda je shvatila da je potrebna drugom detetu i da mora dalje.

Hrabro je istupila ispred života i uzela na sebe majčinsku ulogu kojoj se isprva odupirala. Sada je shvatila da nema mesta patnji jer život njene ćerkice vredi više nego patnja. Bol će je uvek pratiti i tuga za nerođenim detetom, ali beskonačna sreća, što joj je život pružio šansu da ugleda ćerku će sve to nadomestiti.

Morali smo da se odlučimo za operaciju, kako bi barem jednom detetu dali šansu da preživi.

- Advertisement -

Komentara
Loading...