O ovoj bolnici pričaju mnogi : Majci naplatili držanje bebe nakon porodjaja

Jedna žena iz Amerike dobila je račun iz porodilišta gde su joj naplatili 39,35 dolara jer je nakon porođaja koji je obavljen carskim rezom odmah dobila dete u naručje.

Mother holding a baby while he opens his mouth
foto .Thinkstock

Fotografiju računa na kojem je zasebno uračunato „držanje sopstvene bebe“ u iznosu od skoro 40 dolara postavio je otac bebe na Redit.

- Oglasi -

Zapravo, on nije bio ljut zbog računa, napisao je da je bolnica odradila odličan posao, ali na društvenim mrežama razvila se debata o apsurdnosti zdravstvenog sistema u Americi.

„Tokom obavljanja carskog reza, babica je upitala suprugu da li bi želela da odmah ima kontakt s bebom, na šta je ona odgovorila da naravno da želi. Ovu stavku na računu ipak nismo očekivali.

Dok je beba ležala na grudima moje supruge sestra nas je čak zajedno i fotografisala. Svi su bili maksimalno profesionalni, ali nas je zatekla činjenica da se to naplaćuje“, napisao je muž.

Kao moguće opravdanje naplaćivanja držanja bebe navodi se dolazak još jedne babice, pored one koja je služila na porođaju, koja će stalno motriti na bebu dok je na majčinim grudima.

Šta vi mislite vi o ovome?

PODELITE DALJE DA I DRUGI PROČITAJU 😉 HVALA :*

Pročitajte i ovo 

 

Komentara
Loading...