Očistite organizam za 14 dana: Za ovu kašu kažu da je pravi eliksir mladosti! (RECEPT)

Kako bi organizam bio zdrav, potrebno je da ga osvežite, tj. očistite, a ova kaša će vam pomoći u tome

lek

Organizam treba pročistiti na svakih šest meseci, tj. dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do raznih bolesti.

Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija su dokaz postojanja toksina u telu, malignih bakterija i drugih manje štetnih materija.

Evo jednog efikasnog prirodnog leka koji se koristi u ruskoj narodnoj medicini i koji se priprema od dva sastojka –kefira i heljdinog brašna.

Mnogi znaju da je kefir “eliksir mladosti i zdravlja”, a brašno od heljde ima izuzetna lekovita dejstva. Ono jača organizam, podmlađuje krvne sudove, smanjuje umor, povećava cirkulaciju krvi u rukama i nogama i pojačava izbacivanje urina.

Ovaj lek je odličan za pamćenje i koncentraciju, posebno za starije ljude. Heljdino brašno snižava krvni pritisak, pomaže kod ateroskleroze i leči zatvor. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i funkciju pankreasa i povećava nivo hemoglobina u krvi.

Sastojci: 1 kašika brašna od heljde, 180 ml kefira, malo meda.

Priprema: Kefir (180 ml) treba preliti preko jedne kašike brašna od heljde i dobro promešati. Ostavite da smesa prenoći u frižideru. Ujutru, mešavinu promešajte još jednom i ona je time spremna da se konzumira.

Ovu mešavinu bi trebalo jesti umesto doručka. Možete je zasladiti medom ako želite. Nakon što ste pojeli ovu mešavinu za doručak, nemojte jesti 3 sata.

Ponovljajte ovaj postupak tokom 14 dana.

izvor.webtribune.rs

Pročitajte i ovih par dijeta

Vredi probati 7 dana po dve šoljice za potpuno ravan stomak: Jeftin napitak za savršen stuk!

Doručak za mršavljenje: PET kilograma manje za mesec dana

Napitak s jogurtom koji topi masne naslage i celulit

PRIMAMLJIVO :Smutite za 5 minuta, pijte 5 dana, smršajte 3 kilograma.

Fit motivacija: Kako sam smršala 50 kg na zdrav način bez izgladnjivanja!

 

Komentara
Loading...