OPREZ! Bizarni načini na koje možete zatrudneti, a da niste ni svesne

0

Pored standardnog načina da zatrudnite, postoje i neki bizarniji, a ginekolog Meri Džejn Minkin je, na osnovu svoje prakse, otkrila i koji su.

Analni seks

Mnogi mladi danas misle da je analni seks siguran, ali činjenice govore suprotno – muške polne ćelije ne moraju uvek da završe isključivo u anusu. Spermatozoidi tokom analnog seksa mogu završiti i u vagini, s obizirom na to da je ona blizu rektuma, to nije ništa čudno.

Da li ležanje posle seksa pomaže da zatrudnite?

- Oglasi -

Izbegavajte otvaranje kondoma zubima

Zubi mogu oštetiti kondom, a pukotine najčešće nisu vidljive okom. Dosadašnja iskustva su pokazala da korišćenje starih pakovanja i nemarno otvaranje pakovanja zubima može voditi ka trudnoći.  Već ako na taj način otvarate pakovanje, uvek pomerite kondom ka dnu kesice, kako ga vaši zubi ne bi dodirnuli.

Peting preko donjeg rublja

Peting direktno na golu kožu može uzrokovati trudnoću, jer semena tečnost može dospeti u vaginu, upozoravaju stručnjaci i naglašavaju ono na šta većina ljudi ne bi ni pomislila – trudnoća je moguća čak i kod petinga sa donjim rubljem. Tečnost može proći kroz otvore na boksericama i lako odmaknu u ženski donji veš.

IZVOR. prva.rs

SAZNAJEMO : Može li žena da zatrudni dok doji dete?

- Advertisement -

Komentara
Loading...