OTVORENA MODERNA I INOVATIVNA BOLNICA U BEOGRADU BioCell Hospital

0

Moderna i inovativna – bolnica budućnosti – BioCell Hospital, svečano je otvorena 30.septembra 2022. godine.

Bolnica se nalazi u Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 86a, (West 65, na Novom Beogradu), .

Ceremoniji otvaranja prisustvovao je veliki broj zvanica.

Veliki broj zvanica najpre je obišao bolnicu, mogli su se upoznati sa najmodernijim tehnološkim rešenjima i najsavremenijom opremom, a zatim da uživaju u svečanom programu koji su organizatori pripremili.

Ova opšta bolnica se prostire na više od 3500 kvm, ima 4 operacione sale sa video integrisanom tehnologijom opremljene najnovijom hirurškom opremom, dve endoskopske operacione sale, porodilište, odeljenja ginekologije, pedijatrije i neonatologije, hirurgije, interne medicine, ortopedije i fizikalne medicine.

Poseban deo BioCell hospital bolnice je najsavremenije opremljeno Odeljenje vantelesne oplodnje Bio-IVF. Ceo jedan sprat je namenjen Radiološkoj dijagnostici, sa najnovijim modelima MRI, CT, digitalnih rendgena i ultrazvuka.

Bolnica je opremljena kompletnom laboratorijskom dijagnostikom.

Bolnica je deo je truda i zalaganja velikog broja priznatih stručnjaka iz različitih oblasti i najmlađa je članica biotehnološkog holdinga Vincula Biotech Group, jednog od lidera na polju biološke – regenerativne medicine i genskih i ćelijskih terapija u svetu.

„Za naše pacijente važno je da znaju da će u ovoj bolnici dobiti vrhunski kvalitet lečenja, kako standardnim, tako i inovativnim metodama.

Mislim da je BioCell najbolje od medicine na jednom mestu. Napravili smo bolnicu budućnosti organizovanu i orijentisanu prema pacijentima.

U njoj pružamo mogućnost novog nivoa medicine zahtevajući potpunu posvećenost pacijentima izjavio je prof. dr Aleksandar Ljubić, predsednik Vincula Biotech Group „U sinergiji sa kompanijama i institucijama težimo tome da realizujemo sopstvena istraživanja i sarađujemo sa naučnim i kliničkim institucijama u Srbiji i u svetu.

#Time dajemo doprinos razvoju i unapređenju medicine, na to sam posebno ponosan.

biocell tim

Danas je veliki dan za sve nas.“, rekao je dr Džihan Abazović, osnivač Vincula Biotech Group-a i BioCell hospital, vodeći ekspert Regenerativne medicine. Profesor Dušan Marić, specijalista ortopedije i dečije hirurgije, osnivač Vincula Biotech Group-a i BioCell hospital, izjavio je: ,,Ovo je prilika da na pravi način približimo naša znanja, veštine i naučnotehnološka dostignuća, kako našim pacijentima, tako i svakodnevnoj praksi.“. Doktorka Milica Đurđić, načelnik Odeljenja radiologije, s ponosom je izjavila: ,,BioCell Hospital okuplja vodeći tim medicinskih stručnjaka, priznatih u svetu i kod nas.

Naše dugogodišnje kliničko i naučno iskustvo, ali i razvoj koji ide u korak sa najnovijim dostignućima u medicini, sada su objedinjeni u jednoj instituciji, u BioCell bolnici.

To me mnogo raduje.

Za mene i za moju karijeru je ovaj dan veoma važan “

 

BioCell Hospital kontakt centar je otvoren za pozive pacijenata 24 sata sedam dana u nedelji kako bi se informisali ili zakazali pregled.

Naši operateri će se potruditi da vam pomognu da u što kraćem roku dobijete termin kod željenog lekara.

Email: info@biocellhospital.com

Informacije i zakazivanje:
Adresa:
Omladinskih brigada 86a
11070 Beograd
Srbija
Komentara
Loading...