OVA KUCA JE HEROJ !! Da je ova trudnica ostala da spava, ni ona ni beba ne bi ostale žive!

Trudnica i njeno nerođeno dete su spaseni samo zahvaljujući kućnom ljubimcu, psu Loli. Ovo nije prvi put da neki pas pokaže vernost i predanost, ali Lola je bukvalno svojim gazdama sačuvala život.

Džejd Ambrouz (23) je bila u 33. nedelji trudnoće kada je usred noći svojim lavežom probudio njen staford, piše Daily Mail.

- Oglasi -

– Nije mi baš bilo jasno šta se dešava, a prvo što sam pomislila je da reaguje na nešto napolju. Ali, kada me je već probudila, ustala sam i uputila se ka toaletu – kaže Džejd.

Tada je shvatila da krvari i da joj je pukao vodenjak. To su sigurni simptomi pobačaja.

– Brzo sam probudila muža i prevezao me je do bolnice, gde su doktori odmah počeli da se bore za život našeg sina – dodaje Džejd.

Situacija je bila vrlo ozbiljna, ali lekari su uspeli da stabilizuju stanje Ambrouzove, tako da je Oliver uspešno zadržan u materici još osam nedelja.

Posle tih osam nedelja i carskog reza, kao i uzimanja u ruke zdravog sina, imala sam mogućnost da zaista shvatim šta se desilo i šta je Lola uradila za Olivera – opisala je svoja osećanja Džejd.

Doktori su potvrdili da je Lola zaslužna što je ova porodica na okupu. Naime, Ambrouzova nije osećala nikakve bolove i bile su velike šanse da prespava sve što joj se u tom momentu dešavalo. Bukvalno rečeno, da je voljeni staford nije upozorio na opasnost, pitanje je šta bi bilo i sa njenim i sa životom njene bebe.

– Otkako je Oliver počeo da se pomera, Lola mi je neprestano njušila i lizala stomak. Znala sam da će njih dvoje biti najbolji drugari, ali nisam ni pretpostavljala da će se toliko povezati i pre Oliverovog rođenja – kroz smeh priča Džejd.

Ne znam da li se radi o životinjskom instinktu ili o povezanosti, ali nije mi ni bitno. Biću uvek zahvalna Loli što se pobrinula za našu porodicu – dodaje.

PROČITAJTE I OVO . PSI SU NAJVERNIJI PRIJATELJI I OVE PRIČE SU DOKAZ TOME

Komentara
Loading...