Ovaj tata svima nam je održao lekciju. I njegove reči treba dobro da zapamtimo

0

Mala beba, veliki posao. Tako bi se ukratko mogao opisati život jedne novopečene mame. Konstantno umorne, prvih nekoliko meseci mame moraju da pronađu snage da sve postignu.

tata-i-beba-line9

Da li to svi uvek vide? Ne. Ali jedan tata dirljivim postom na Fejsbuku skrenuo je pažnju svima kako veliki posao mame rade. I kako im malo poštovanja odajemo za to.

I sometimes don’t give this woman the credit she is due, when I come from work she is always „tired“ now it’s me who has…

Posted by Tony Emms on Среда 27. јануар 2016.

Uz ovu fotografiju, tata Toni Ems napisao je:

- Oglasi -

„Ponekad ovoj ženi ne odajem poštovanje koje zaslužuje. Kada dođem sa posla ona je uvek „umorna“, a ja sam taj koji je radio ceo dan, ali u poslednje vreme razmišljam o tome šta ova neverovatna žena radi dok ja nisam tu….verovatno sedi kući sa bebom i gleda TV po ceo dan, zar ne?

NE je odgovor. Kad odem na posao, ona se budi i odmah kreće u akciju i priprema se za naporan dan koji je očekuje… Započinje dan jer je on gladan, ali i ona je. Ona ne jede, ali beba jede.. onda se igra sa njim, pa promeni punu pelenu, onda se ponovo igraju, pa on zaspi… sjajna mama tada može da odrema kratko, ali ne…ona tada nosi veš na pranje, sklanja bebine igračke i pere sudove od sinoć.. beba budi i gladan je, a mama koja nije stigla da doručkuje, sprema ručak, a nakon ručka on želi pažnju i da se igra… setite se mama još nije jela….a sve je stigla da očisti, spremi i sredi, pa i igračke koje su svuda po kući.

Tada ja dolazim sa posla nervozan i kažem joj da niša nije uradila, a ceo dan je padala sa nogu da beba bude zdrava i srećna …

Ako neki tata ovo pročita, nek samo pomisli šta je on uradio, a šta je mama uradilla. Poštujte majku svog deteta. Ona je posebna vrsta čoveka koja je odustala od svega da bi bila sa svojom bebom. Ja zaista volim svoje dve uspavane bebe i obe zaslužuju odmor.“

Svi oni koji misle da je prvi nekoliko meseci nakon rođenja bebe produženi odmor za mamu, nek pročitaju ovaj post još jednom.

Mame, hvala vam!

PODELITE OVO NEKA SVI VIDE !!! BRAVO ZAR JOŠ POSTOJI OVAKO NEŠTO . NJEGOVA ŽENA TREBA DA BUDE PONOSNA !!

- Advertisement -

Komentara
Loading...