OVO SU NAJLEPŠI simptomi trudnoće: Žene zaista sijaju tokom drugog stanja

Osim jutarnjih mučnina i umora, drugo stanje krase i ovih 6 lepših simptoma

trudnica

Jutarnje mučnine, bol u leđima i karlici, problemi s tenom i neprestani umor su najpoznatiji simptomi trudnoće, pa se često zaboravlja na one malo lepše čari koje dolaze s trudnoćom.

- Oglasi -

1. Lepša kosa

Kosa u trudnoći postaje vidno lepša, sjajnija i gušća. Razlog se krije u hormonima koji pogodno deluju na kosu, a istovremeno prestaje redovno otpadanje kose koje je do sada bilo normalno, pa će kosa zbog toga da bude sve gušća.

2. Lepi nokti

Povećanje krvnog pritiska i nivoa hormona pozitivno utiču na brži rast noktiju. Uz to, prenatalni vitamini koje većina trudnica uzima mogu da podstaknu rast i nokte da učine lepšima i zdravijima.

3. Veće grudi

Čak i pre nego što ste uradili test, vaše grudi su počele da se menjaju kako bi se pripremile za dojenje. Kako mlečni kanali rastu i razvijaju se, vaše grudi postaju veće.

4. Sjajan ten

Pritom ne mislimo na masnu kožu, već prirodni sjaj koji se pojavljuje zbog povećanog protoka krvi. Obrazi će biti rumeni, koža mekana, glatka i zdrava.

5. Nema menstruacije

Verovatno jedan od omiljenih „simptoma“ trudnoće je izostanak menstruacije. Nema uložaka, tampona, pms-a i menstrualnih bolova.

6. Bolji seks

Trudnoća žene čini osetljivijima u vaginalnom području, a mnoge od njih svedoče kako su u trudnoći mnogo više uživale u seksu.

izvor:index.hr

REČI KOJE SU PODVUČENE CRVENIM SLOVIMA KAD KLIKNETE SU JAKO KORISNI TEKSTOVI VEZANI ZA OVU TEMU !

AKO VAM SE OVAJ TEKST DOPAO PODELITE GA SA PRIJATELJIMA :* HVALA  00090

Komentara
Loading...