OVO SU NAJLEPŠI simptomi trudnoće: Žene zaista sijaju tokom drugog stanja

Osim jutarnjih mučnina i umora, drugo stanje krase i ovih 6 lepših simptoma

trudnica

Jutarnje mučnine, bol u leđima i karlici, problemi s tenom i neprestani umor su najpoznatiji simptomi trudnoće, pa se često zaboravlja na one malo lepše čari koje dolaze s trudnoćom.

1. Lepša kosa

Kosa u trudnoći postaje vidno lepša, sjajnija i gušća. Razlog se krije u hormonima koji pogodno deluju na kosu, a istovremeno prestaje redovno otpadanje kose koje je do sada bilo normalno, pa će kosa zbog toga da bude sve gušća.

2. Lepi nokti

Povećanje krvnog pritiska i nivoa hormona pozitivno utiču na brži rast noktiju. Uz to, prenatalni vitamini koje većina trudnica uzima mogu da podstaknu rast i nokte da učine lepšima i zdravijima.

3. Veće grudi

Čak i pre nego što ste uradili test, vaše grudi su počele da se menjaju kako bi se pripremile za dojenje. Kako mlečni kanali rastu i razvijaju se, vaše grudi postaju veće.

- Oglasi -

4. Sjajan ten

Pritom ne mislimo na masnu kožu, već prirodni sjaj koji se pojavljuje zbog povećanog protoka krvi. Obrazi će biti rumeni, koža mekana, glatka i zdrava.

5. Nema menstruacije

Verovatno jedan od omiljenih “simptoma” trudnoće je izostanak menstruacije. Nema uložaka, tampona, pms-a i menstrualnih bolova.

6. Bolji seks

Trudnoća žene čini osetljivijima u vaginalnom području, a mnoge od njih svedoče kako su u trudnoći mnogo više uživale u seksu.

izvor:index.hr

REČI KOJE SU PODVUČENE CRVENIM SLOVIMA KAD KLIKNETE SU JAKO KORISNI TEKSTOVI VEZANI ZA OVU TEMU !

AKO VAM SE OVAJ TEKST DOPAO PODELITE GA SA PRIJATELJIMA :* HVALA  00090

Komentara
Loading...