Ovo su SEDAM jasnih ZNAKOVA da imate dobrog supruga

0

Ko je savršen muškarac? Kada je u pitanju fizički izgled, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Ali, u emotivnom pogledu svi mi žudimo za otprilike sličnim kvalitetama. Ovi znakovi garantuju da imate dobrog muža (ili partnera).

1. Uz njega se osećate sigurno

U društvu dobrog muškarca žena se nikad neće osećati nesigurno. Bez obzira na to je li reč o nelagodi koja je vezana za fizički izgled, način na koji treba da odradite neki zadatak ili osećanja u vezi – pravi muškarac zna kako da umiri sve ženine sumnje i dvoumljenja.

2. Jača vaše samopouzdanje

Dobar muškarac se nikad neće poslužiti manipulacijama – bilo fizičkim, emocionalnim ili seksualnim – kako bi dobio ono što želi ili kontrolisao način na koji njegova draga razmišlja. On ne omaložava, nego svojim ponašanjem snaži njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vetar u leđa

Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njenih potencijala. Biće joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj dragoj da odustane od snova. Naprotiv, biće joj motivacija i nadahnuće,

4. Veran vam je

Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira je li reč o fizičkoj ili emotivnoj prevari. U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – vas.

5. Zna da vam je potrebno vreme samo za sebe

Dobar muškarac zna da je kvalitetan brak večni kompromis između dve osobe koje slobodno vreme treba da iskoriste kako bi zadovoljili neke svoje potrebe. Šta više, on će vas podstaći da odvojite vreme samo za sebe, da se družite sa svojim društvom i samostalno i neometano i dalje razvijate svoje interese ili hobije.

6. Daje vam prostora da budete „svoji“

Ako ga zamolite za savet, daće vam svoje mišljenje. Ali nikada neće nametati svoje stavove niti će očekivati da razmišljate kao on. Previše vas ceni da bi se tako ponašao.

7. Uvek ste mu na prvom mestu

Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu – omiljena vam je osoba za proslavljanje lepih vesti i uspeha, ali i deljenje teških trenutaka.

izvor :PRVA

Komentara
Loading...