PETO IZDANJE KNJIGE KUVARSKI DNEVNIK BEBE MARTE

Nakon što se 4500 primeraka prethodna četiri izdanja knjige našlo u domovima i kuhinjama širom našeg regiona i šire iz štampe je izašlo i peto dopunjeno izdanje Dnevnika.

unnamed
Knjiga „Kuvarski dnevnik bebe Marte” dr Marije Mandić, predstavlja priručnik o uvođenju nemlečne dohrane kod odojčadi, njihovom postupnom uobročavanju i ishrani bebe do godinu dana. Ovo je prvi kuvar za bebe na našim prostorima koji je, jednim svojim delom, pisan u obliku dnevnika. Prikazano je 115 dnevnih menija koje je beba Marta, inače treće dete autorke, dobijala svakodnevno do svojih devet meseci i nakon toga do svog prvog rođendana. Ovde se vidi kako se i kada koja namirnica uvodila, te kako se beba Marta, treće dete autorke, uobročavala (kad i kako je uveden koji obrok).

- Oglasi -

Pored ovoga na početku knjige nalazi se KNJIGA UTISAKA mamica koje su koristile prethodna četiri izdanja Dnevnika. Zatim sedi “Oda dojenju” i najsavremenije preporuke oko uvođenja nemlečne dohrane, te odgovori na najčešća pitanja sa kojima se majke sreću u ovom razdoblju. Skoro svaki dan postoji i mamin komentar koji prati Martinu reakciju na hranu i mamine nedoumice koje kasnije nađu svoj put kao i kod svake mame u ovoj fazi života njenog čeda. Praktični saveti iz knjige će čitateljima biti od ogromne koristi, a beba će uživati u svim zdravim i finim obrocima koji se spreme za nju.

unnamed (1)
Knjiga sadrži 160 strana, pisana je latinicom, prvo izdanje je izašlo u novembru 2013god. I do sada je otišla u 26 zemlja sveta na 4 kontinenta..

Komentara
Loading...
404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)