Podelila je sliku svojih povreda kao UPOZORENJE! Mnoge majke ovako nose bebe i mnogo rizikuju!

0

 

Kao i mnoge druge mame, i Moli redovno sve obaveze po kući završava dok istovremeno bebu nosi u sling marami.

To nikada nije videla kao problem, sve dok joj se nedavno nije desila stravična i bizarna nesreća u kuhinji. Puka je sreća što beba u tom trenutku nije bila kraj nje.

– Nemam običaj da ovde govorim o privatnim stvarima, ali ovo moram da podelim kao upozorenje. U utorak mi je šporet eksplodirao i ogromna vatrena kugla eksplodirala mi je kraj lica, vrata i grudi. Sada tu imam otvorene rane. Da, užasno je bolno ali ne mogu da prestanem da razmišljam o tome kolika sam srećnica. Kao novopečena mama ćerke stare četiri nedelje često je nosim u marami kraj sebe. Te večeri nas je spasao anđeo čuvar koji je učinio da dete zaspi pre svog uobičajenog vremena, pa sam je ostavila u krevecu a ja nastavila sa obavezama. Najgore opekotine imam baš na grudima gde je obično moja ćerka. Sve ovo pišem da bih vas zamolila da budete oprezni sa svim aktivnostima dok nosite bebu – apeluje ova mlada žena.

izvor

APEL :kupila je ćerkici popularan i reklamiran preparat kako bi ublažila bol dok joj rastu zubi, a isti samo što nije uzeo život

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online