POKUŠAJ OTMICE DEVOJČICE Majka jedva spasila ćerku od manijaka koji se predstavljao kao teniser!!!

0

Ne mogu da pomislim šta bi se desilo sa mojom ćerkicom da nisam potrčala za manijakom, da ga nisam zaustavila. Oteo bi mi dete.”

Ovako za “Blic” i dalje u šoku priča Gordana M. (46) majka devojčice (12) koju je u ponedeljak uveče na Putu za Ovču pokušao da kidnapuje Ljubomir P. (40) iz komšiluka. Ova žena uspela je da spreči manijaka da njenu ćerkicu strpa u kola na samo nekoliko metara od kuće u kojoj stanuje, a kako objašnjava, devojčica i dalje nije svesna šta se dogodilo.

– Taj manijak već godinu dana dolazi u prodavnicu koja se nalazi na nekoliko metara od naše kuće i predstavlja se kao teniser koji trenira kod Janka Tipsarevića. Pikirao je moju ćerku i konstantno je spopadao sa pričom da je “talentovana i da će joj pokloniti reket i trenirati besplatno” – priča ova žena.

Kako kaže, ćerkica joj je prvi put pošto joj se Ljubomir predstavio kao teniser ispričala sve što joj je on govorio, ali i to da joj je kupovao čokoladice kako bi je “častio”.

– Mi smo se ovde doselili pre dve godine. Ljude znam iz viđenja. Ni pomislila nisam da je on neki manijak jer ljudi odavde ga znaju jer živi nedaleko od nas. Ćerkici sam stalno govorila da nema on šta da je čašćava, da joj kupuje čokoladice, jer i ja i suprug radimo i ni u čemu ni ona ni njene sestre i braća ne oskudevaju – naglašava uplašena majka.

Prisećajući se tog užasnog ponedeljka, ova žena kaže da se u ponedeljak oko 20 sati ispred njene kuće odigrala prava drama.

I dalje pod stresom od ovog nemilog događaja Gordana priča da je tada “beli automobil” krenuo, inače uskom ulicom da prolazi “gore – dole” i to dvadesetak puta u nekoliko minuta.

– Svaki put kada bi prolazio pored naše kuće on bi usporavao i gledao u našem pravcu. Tada mi je ćerkica koja je bila ispred dvorišta rekla “to je onaj teniser” – objašnjava Gordana.

- Oglasi -

Kako kaže, Ljubomir je tada stao ispred devojčice automobilom, a majka je tada brže – bolje izletela iz dvorišta.

– Tada sam ugledala nju kako se cimnula od njega. On je pokušao da je uvuče u automobil. Uspela sam da je istrgnem iz njegovih ruku i pitam ga u čemu je njegov problem. Međutim, on je tada krenuo da me psuje, vređa i unosi mi se u lice – priča ova majka.

Kako objašnjava, u sledećem trenutku videla je svog brata koji je udario rukom u staklo od zadnjih vrata automobila u kojem se nalazio manijak, nakon čega je posekao ruku.

– Taj čovek je upalio auto krenuo u rikverc, a zatim je krenuo kolima na mene. Tada sam pozvala policiju, a ćerkici koja je potrčala za mnom rekla da beži u prodavnicu. Međutim, taj manijak je izašao iz kola i krenuo za njom, pa su je radnice zatvorile u magacin – priča ova žena.

Gordana M. pokazuje mesto gde je Ljubomir krenuo na nju kolima

Ljubomir je ušao u prodavnicu i počeo da maltretira radnice govoreći im da će “da progovore engleski i da će im pokazati kako se ispituje na poligrafu”.

– Moj muž koji je bio na Pančevačkom mostu kada je sve to krenulo da se dešava, stigao je tu 25 minuta kasnije. Stao je ispred prodavnice i počeo da doziva tog manijaka. Tada su se pojavili i policajci – priča ova majka.

Međutim, drama se tu nije završila. Ljubomir je nakon što su ga policajci uhvatili, krenuo da se opire, te je glavom udario u grudi oca devojčice.

– On je šutirao policajce, cimao se i gurao ih. Kada su ga oborili na zemlju on je udarao svojom glavu o beton i govori “Razvalite mi glavu, hajde”. Počeo je da preti da će dovesti neku svoju ekipu, da ćemo videti svi mi. Jedva su ga obuzdali i ubrzo odvezi. Taj čovek ne sme da se pojavi više na ulici. Ko zna šta bi uradio mom detetu da ga nismo zaustavili – uplašena je ova majka.

izvor.blic.rs

- Advertisement -

Komentara
Loading...