Porađala sam se carskim rezom: Čim su lekari videli posteljicu, zatvorili su me i PREKINULI OPERACIJU

Kada je ušla u 28. nedelju trudnoće, Kristen Terlizi je otišla na ultrazvuk, i tada su stvari koje su se dešavale počele da čude lekare.

Do tog trenutka, trudnoća je bila sasvim uobičajena. Međutim, rezultati tog poslednjeg ultrazvuka pokazali su da odjednom nema vidljive granice između posteljice, materice i bešike.

Ultrazvuk je iznenadio sve

- Oglasi -

ULTRAZVUK JE IZNENADIO SVE

Ispostavilo se da Kristen pati od poremećaja po imenu

placenta perkreta, prilikom čega placenta raste kroz miometrijum, probija zid materice i može da ugrizi vitalne organe.

PRIČA MAME OLIVERE :Pet minuta kao pet godina

U julu 2014. godine krenuo je porođaj, a pomagalo je 30 hirurga iz više disciplina, a tu su bile i babice. Kada su lekari došli do posteljice, otkrili su da se proširila mnogo više nego što su očekivali. Kristen je bila ugrožena, pretila joj je infekcija i spontano krvarenje.

Tada su lekari zaključili da je jedina stvar koju mogu da urade – da prekinu operaciju. Umesto toga su je zatvorili sa netaknutom posteljicom.

U naredna tri dana Kristen je ležala u bolnici i još nije videla svog sina, Lea. Test krvi pokazao je da se Kristen sprema otkazivanje jetre. I kada je Leo napunio sedam nedelja, čekala ju je velika i teška operacija.

Sve je na svu sreću prošlo kako treba. I Kristen i njen sin Leo osećali su se odlično, a njeno iskustvo sa osobljem bolnice bilo je toliko lepo da je rešila da tamo volontira.

DVE JAKE PRIČE : Hitno su mi uradili carski rez, za samo minut zakašnjenja beba bi umrla.

– Uz mene je sve te teške dane bio čitav tim ljudi koji je navijao za mene, hrabrio me i pazio na mene. Sve to me je ostavilo u pozitivnom šoku – kaže Kristen. Ona danas putuje po Americi i govori o svom iskustvu i motiviše ljude da u većoj meri doniraju krv.

izvor . (littlethings.com) blic žena

DUPLI ROĐENDAN : Nakon tri meseca od porođaja saznajemo opet smo trudniiiii !!

 

 

Komentara
Loading...