Porođaj uživo: Budući tata porodio verenicu kod kuće

Kada je buduća mama Holi osetila bol u stomaku, znala je da je došao trenutak da njena beba dođe na svet. Bilo je pola četiri ujutru, pa je Holi probudila verenika koji je istog trenutka počeo da se sprema kako bi stigli do bolnice.

Budući tata Martin Bojs, koji je po zanimanju fotograf, spakovao je svoju opremu, javio porodici i babicama da kreću ka porodilištu.. Sve je bilo spremno, međutim…

“Pripremio sam aparaturu za fotografisanje i snimanje samog porođaja, ali odjednom sam začuo vrisak iz dnevne sobe, a kada sam strčao niz stepenice Holi se presavijala od bolova. Sve je nekako došlo mnogo brže nego što smo planirali. Holi je pala na pod dnevnog boravka i beba je počela da izlazi”, priča Martin.

Martin je brzo javio babici da je došlo do promene plana i da će se Holi poroditi kod kuće. Iako je očekivao da će samo morati da drži Holi za ruku, on je ubrzo shvatio da će on biti taj koji će pomoći da njihova beba dođe na svet.

Martinova mama Poli došla je brzinom svetlosti, pozvala babicu koja je preko telefona navodila Martina šta da radi i kako da pomogne svojoj verenici.

Tako je i bilo, Holi je ubrzo rodila prelepu i zdravu devojčicu Izabelu, a kada se sve završilo Martin je shvatio da je kamera ostala uključena i da je ceo porođaj snimljen.

Mama se porodila u mini kombiju dok je njen muž vozio i sve ovo snimio

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Komentara
Loading...