ISKUSTVO MAME MUNIRE : Šta vas sve čeka posle porodjaja ?

0

Zdravo

13393495_598770416966515_976150152_nFoto. privatna arhiva mame Munire ( Mali Iman )

Pročitala sam vašu priču „šta vas čeka posle porodjaja“ Jako sam mlada majka i moje iskustvo nije baš ovakvo. Mene su priče o porodjaju uplašile svi su mi govorili da je to nepodnošljiv bol.
Tačno je da boli ali ne onoliko koliko kažu da boli,niko ne kaže da kad vidite svog malog andjelčića da bi bile u stanju skakati od sreće (bar ja)

Dojenje boli,mene nije bolilo toliko,ne toliko da bih se odlučila na veštačku hranu. U početku treba samo pomoći tom malom I ne jakom biću, ja sam malo pumpicom pa u flašicu dok nije malo ojačao da može da izvuče (nisam imala bradavice) i dojenje je sad pesma.

Često su mi govorili da se naspavam jer neću spavati. Potrebno je samo da se uskladite sa svojom bebom i taj problem je riješen. A što se tiče bola nakon porodjaja,ne daj bože da nešto zaboli vašeg malog andjela videli bi da je vaš posle porodjajni bol tako mali i nebitan.

Kosa mi ne opada… kilogrami nisu ostali (mada se ja nisam puno ni udebljala) a znojenje je najmanje bitno
I da moj mali andjeo odlično napreduje i već sam dobila potvrdu da sam dobra majka,moja beba se non stop smeje. I mogu vam reći da je osećaj neprocjenjiv kad vam se vaš mali andjeo nasmeje.

A što se tiče SUZA da plakala sam ali od sreće,svaki put kad pogledam u svog tako malog sinčića plakala sam od sreće i boga molila da mu podari zdravlje i sreću.line9

To je moje iskustvo. Hvala

Što se tiče sajta sve pohvale  za urednicu istog .Ne znam tačno od kad vas pratim,ali upravo vi ste mi pomogli da se spremim za bolnicu.

- Oglasi -

Hvala sto postojite.

13401421_598771740299716_1399039900_n

( Našalio se pravo sa mnom i rodio se 1.aprila 🙂 )

Hvala mami Muniri na njenom iskustvu koje je podelila sa nama.

Šaljite nam i vi vaša iskustva na ovu temu  na stranicu Devet meseci u maminom stomaku   

ili na office@devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !

izvor.devetmeseci.net

Drugi su čitali i ovo

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...