Poslao bi VAS na carski ali nažalost nema slobodnih sala I anesteziologa !!

0

Pa ovako ide moja priča 🙂

13293365_234949200210179_8051415_n

Moj termin za porodjaj je bio 23. april,trudnoću sam vodila privatno I sve je bilo super,još tada mi je doktor napomenuo da je beba krupnija.Nakon prolaska termina sam išla 7 dana ujutru na polikliniku a uveče u Betaniju na ctg,u nadi da će beba krenuti.Onda sam primljena u petak na patologiju i rečeno mi je da ujutru idem na indukovani porodjaj. Ja sam to prihvatila normalno.

Došao je taj dan i u 6 ujutru oni meni uključuju prvu bocu,ne dešava se ništa.Ja prespavala do 10,onda ide druga boca i u 11 kreću bolovi na 1 minut,trebalo je sve da bude brzo gotovo ali se grlić uopšte nije otvarao a ja u strašnim bolovima.

I tako dolaze jedan po jedan i pregledaju me i odu,ja već u transu a oni me ne gledaju,oko 5 popodne dolazi doktor i kaže mi da bi me poslao na carski ali nažalost nema slobodnih sala i anesteziologa,I šta sam ja tada trebala da uradim?

Došlo mi je da se ubijem posle toliko vremena u strašnim bolovima,srećom oko pola 6 popodne krenu naponi I nekim čudom ja to sve izguram. I rodi se moja devojčica Anastasija sa 4.200 grama,srećom ona potpuno netaknuto prošla,dok su mene baš rasekli lepo.

- Oglasi -

I to je sve nekako prošlo,ja sam dobila mog andjela ali tu nije kraj,doktor koji me je ušivao je zapravo specijalizant koji se obučava,on je toliko stegao konce da je meni rana otekla jako,patronažna sestra me je posle nedelju dana poslala opet tamo,ja sam plakala od muke,pregled je bio užasan,sada je sve dosta bolje I nadam se da ću brzo zaboraviti sve to! Ipak je vredelo?

Priču nam je poslala mama Saška . Maloj Anastasiji želim divno i bezbrižno detinjstvo a mami Saški da uživa u svakom danu sa njom jer vreme jako brzo leti . line9

SVA PRAVA NA PRIČI ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

autor.priče: Saška Dragunović

izvor.devetmeseci.net

Drugi su čitali o ove priče

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...