Posle trudnoće se ugojila 17 kila, a sada je otkrila KAKO je vratila staru figuru!

0

Nema sumnje da je jedna od naših najzgodnijih sportistkinja.

Nije prošlo mnogo vremena otkako se porodila, a Milica Dabović je već uspela da vrati prvobitnu liniju, ali i njen čuvene trbušnjake.

Znamo da je sportski tip i da trenira, ali je sada svojim pratiocima na Instagramu otkrila i kako se hrani da bi izgledala toliko dobro:

Kada počnes da treniraš, bolje izgledaš, bolje se osećaš, da zdravo jedem i isto tako razmišljam to se ne menja! Često mi postavljate pitanje kako sam vratila kilažu tako brzo posle porođaja… prvo cu vam reći da sam se ugojila 17 kilograma, bar sam tu prestala da brojim i da se vagam. Drugo, kao što znate ja sam jako disciplinovana osoba, kako na terenu tako i van njega. Shvatila sam da kilažu mogu vratiti samo ako to shvatim vrlo ozbiljno, što sam uradila i jedva čekala jer bilo mi je nezamislivo da više gledam svoj stomak (bilo mi je čak i šokantno koliki je, ali izgleda da je to bilo normalno) – napisala je ona i dodala:

Jedem meso, povrće, voće, salate, zdrave ili proteinske čokoladice. Za doručak znam često da jedem čija seme sa sojinim mlekom i bananom, jagodama, kivijem, trešnjama (zavisi šta imam u tom trenutku). Za ručak je obavezno meso, za mene su to najzdraviji proteini i ko vam kaže nešto drugo ne zna ništa (povrće, pire, krompir, povrće na žaru, riža), obožavam čorbe i potaže, supe. Što se tiče ručka često jedem kuvana jela, spremala sam ih sama kada sam igrala u inostranstvu (od boranije, graška, kupusa, rastana do pasulja, gulaša i ostalih specijaliteta). Sada imam sreću da sam na moru kod mame i tate, ona sprema najbolju hranu. Večernji obrok završavam sa nekom dobrom salatom od grčke do cezar i sve to možete sami spremiti i verujte mi dobro ćete se osećati! JA SAM NIKAD BOLJE SA SVOJIH 60 kilograma i 36 godina – napisala je Dabovićeva.

srbijadanas.com

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online