POUČNA PRIČA SA POROĐAJA NAŠE ČITATELJKE :Za porođaj ne treba veza! !!

0

Pozdrav! Imam jednu poučnu priču za vas portal,ako vam se dopadne vi objavite. Započinje priču mama Lara …

foto.privatna arhiva mame Lare 

Moja prica počinje ovako…Sa 19 godina sam ostala trudna. Kada sam saznala za trudnoću bila sam i srećna i uplašena u isto vreme. Svakog meseca sam odlazila na kontrole,trudnoću sam vodila privatno.

Trudnoća uredna,termin 25.05.,sa nestrpljenjem a i strahom sam čekala taj dan…Kao mlada trudnica bila sam dosta uplašena,pitala sam moju dr da li ima neko od njenih kolega pošto ona ne radi u porodilištu,da mi bude na porođaju,rekla je da ima jedan dr koji radi na toj privatnoj poliklinici gde sam vodila trudnoću i da je najbolje da zadnju nedelju trudnoće predjem kod njega da se upoznamo.

Tako je i bilo.Kaže on meni 22.05. dodji i porodilište da te pregledam,ja odem on kaže otvorena dva prsta,nemaš kontrakcije,ispipao me,izmaltretirao i rekao da dodjem sutradan jer je on taj dan DEŽURAN!

Odlazim kući sva krvava,probušio mi je na silu sluzni čep. Sutradan idem u porodilište,sa stvarima,bez bolova,bez puknutog vodenjega… Pregleda me i dalje otvorena 2 prsta bez kontrakcija,stavlja me na indukciju,posle nekog vremena dolazi,na silu mi buši vodenjak,i posle nekoliko sati dobijam bolove.

Porođaj kreće,ja guram koliko god mogu ali beba neće napolje,pritiskali su mi stomak,ja sam gurala i posle nekoliko mukotrpnih minuta dolazi moj sin na svet sam modar plav,ne plače…

Nagutao se plodove vode,izvlačili su mu vodu i onda je došao sebi,sa tim njihovim nasilnim guranjem dobio je kefalhematom na glavi,7 dana povraćao plodovu vodu,mene iskasapili dole,namučili njega namučili mene.Još mu je moj suprug platio,samo ne znam za šta….

- Oglasi -

Hvala Bogu na kraju je sve prošlo kako treba…

Od doktora pa do sestara jedna velika katastrofa…neljubaznost,drskost ..strašno,jedan horor film sam preživela…na kraju su me stavili na odelenje gde su mame bez beba,niko me 5 dana nije obilazio a kamoli prljavu posteljinu promenuo…..

Moja poruka svim trudnicama je da za porođaj ne treba veza i da ne idu u porodiliste dok god ne dobiju bolove ili ne pukne vodenjak,osim ako nesto drugo nije u pitanju!

autor teksta . mama Lara

izvor.devetmeseci.net

porodilište Novi Sad Betanija

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Primetili smo na nekim blogovima krađe naših priča , zamolićemo ih da izbrišu ili ćemo pokrenuti tužbu . Takođe molimo mame gde vide naše priče da nas obaveste . Niko nema dozvolu na priče samo devetmeseci!!

PROČITAJTE I OVE PRIČE !!

- Advertisement -

Komentara
Loading...