PRELEP DOČEK ZA DEVOJČICU: U KCS PRVU BEBU U 2019.GODINI DOČEKALI UZ ZVUKE GITARE!

0

Lekari i zaposleni Kliničkog centra Srbije, sinoć su imali privilegiju da se baš u njihovoj ustanovi rodi prva beba u Novoj 2019.godini. Dočekali su je kako i priliči princezama, uz muziku i zvuke gitare.

Veselo i radno bilo je sinoć u ovoj bolnici, gde su svi spremno ispraćali staru i čekali Novu godinu, ali i malu Iskru. Mladi doktor Stefan Dugalić, specijalizant, koji je u Klinički centar primnjen kao student generacije, sve je oduševio svojim sviranjem na gitari. Iako je imao pune ruke posla, i kako kažu njegove kolege, nije stao, on je u kratkoj pauzi uspeo da napravi, pored radne, i sjajnu prazničnu atmosferu. Doktor je, pored toga što se našao kao stručnjak porodilji i bebi prvoj rođenoj u 2019. godini, uspeo i da ih oraspoliži svirajući na gitari.

Autor: Printscreen Instagram

Sve zaposlene na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCS, obradovala je mala Iskra, koju je prirodnim putem noćas rodila mama Milica Ivković.

Autor: Printscreen Instagram

Bebu i majku je danas posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a dežurni lekari potvrdili su da je porođaj prošao bez komplikacija.

Autor: Printscreen Instagram

Majka prve bebe, Milica je zahvalila medicinskom osoblju u „Višegradskoj“, rekavši da su svi bili divni prema njoj.

Autor: Printscreen Instagram

Devojčica je došla na svet sekund iza ponoći. Rođena je teška 3610 grama i dugačka 50 centimera, a majci prve bebe od grada sleduje novčana nagrada.

Komentara
Loading...