Prelepa trudnoća do tog dana ! Strah i Sreća

0

Prelepa trudnoća -Pozdrav Mamice i buduće Mamice ..

I ja želim da podelim moju priću sa vama.

Dugo sam razmišljala bi il nebi al sam se odlučila da je ipak ispričam. Volela bi da ostanem anonimna

 

Poneljak 24.10.16 budim se ujutru u 5 sati Mužu spremam doručak (taman usla u 37 nedelju očekujem ćerkicu prvu bebu) sva nenaspavana vraćam se u krevet osetim bebu kako se vrti i tako sam odma zatim zaspala. Probudim se oko 10 sati napravim sebi doručak baš sam imala to jutro apetit gotova sa doručkom.

NE OSEĆAM MOJU BEBICU -ŠTA SE DEŠAVA ?

Legla sam pošto znam da osetim najviše bebu tako i obožavam da gledam svoj stomak kad se beba okreće .

Potom nevidim i ne ostim ništa počela sam da masiram nežno stomak ko babice što masiraju pre ctg ali ipak ništa nisam osetila.. Za mene baš čudno moja beba je uvek aktivna bila stalno sam je osetila. Oko 1 dolazi mi Muž sa posla ja nervozna zbog situacije kažem mu da nešto nije u redu da proba on da stavi ruke na moj stomak da vidimo hoće li se nešto desiti i opet ništa nikakav pokret..

Otišli smo napolje da šetamo pošto sam uvek u šetnji isto je osetila ali opet nažalost se ništa nedešava .

Uzela sam torbu i otišli smo u bolnicu tamo došli objasnila sam im situaciju odmah su mi stavili ctg. Dosša je babica i kaže “ Otkucaje srca imaju ali nisu redovni a pokretnje nema nikakve“ Upitala sam je samo jel je bebi još dobro?

Pogledala me je samo i rekla da mora pozvati doktora .. moj doktor je zatim došao u sobu i reko da za 15 min moram biti već pripremljena za Carski rez .

Muž i ja nismo bili svesni šta se dešava doktor nam je samo rekla da mora da vidi šta je sa bebom.

Odmah sam pristala carski za tih 15 minuta išlo mi svašta kroz glavu ali sam sama u sebi govorila da mora da preživi da ne sme ništa da joj se desi.

 

STRAH -TUGA 

Dovezli su me u operatcijsku salu i legla sam na sto. Sve je jako brzo išlo dobila sam epidualnu da ništa ne osećam pošto sam krupnija nije mogla doktorica da potrefi iz prvog a ni iz drugog puta tek trećeg puta sam osetila vrućinu u nogama kako mi trne sve prema gore i znala sam da ću uskoro znati šta mi je sa bebom dok sam imala te misli samo sam plakala s nikim nisam mogla da pričam u tim strašnim minutama.

Jedva dočekala da me raseku samo sam čula doktora kako govorori sad mora brzo da ide 3 puta je okomotana sa pupčanom -uplašila sam se.

Muž pored mene drži me uplašeni oboje izvadili malu ali ništa nije plakala nikakav znak da je živa preneli je pored moje glave ona je skroz poplavila.

- Oglasi -

Pored moje glave je sedeo muž iza njegu su našu malecku pregledali. Što neplače počeli su da rade masaže srca da je oziže mislila sam da ću tog momenta umreti od bola da će mi srce iskočiti ,nadu sam već pocela da gubim al sam još uvek verolala u moju malu princezu da će preživeti.

 

I NA SVET JE DOŠLA MOJA PRINCEZICA 

I najlepši momenat u mom život je bio 18:34 sati kad nam je princeza zaplakala svom snagom , to je bio vrisak najsrećniji momenat.

Rodila nam se naša mala ćerkica 52cm i 3200g !!

Kad su završili doktori da me šiju prišao mi je doktor i reko kog li sam andjela imala da tako nešto tolko zamotanu bebu još nikad nije video i da sam došla 1 sat kasnije ne bi mi beba bila živa.

Posle toga muž je otišao da se zahvali doktoru a doktor mu na to samo rekao da treba mojoj pažnji da se zahvali to je bio samo moj osjećaj.

 

PORUKA ZA MAME I BUDUĆE MAME 

Htela sam samo da vam kažem da uvek verujete u sebe i da ne gubite nadu ako ste vi jake biće i vaša beba jaka i uspeće .

Hvala puno urednici Sonji za divne tekstove celu trudnoću sam pratila stranicu.

Predivne hrabre mame mislim da mi je i to još jednu podršku više dalo da verujem u sebe. Puno pozdrava iz Frankfurta/Nemačke

Hvala Bogu što se sve dobro završilo , Hvala mojoj dragoj čitateljki na priči i drago mi je da me i Nemačka prati . Mnogo puta sam rekla , čim ostanete trudne vi imate šesto čulo , osetite to što ni doktori ne mogu , u to ne sumnjajte !! Ova bebica je danas živa zahvaljujući svojoj mami . Želim joj divno i bezbrižno detinjstvo :* 

autor priče . anonimna mama 

izvor.devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NAĐE NA DRUGIM PORTALIMA !!

PROČITAJTE :I OVE PRIČE SU VAM OSVOJILE SRCE

- Advertisement -

Komentara
Loading...