Ovo samo preumorne mame mogu da razumeju

0

Žene koje su se ostvarile kao majke uvek će reći da je materinstvo najlepši, ali i najteži posao.

Mother and 2 years old baby boy playing together at home.

Portal Buzzfeed objavio je iskustva majki koje je umor toliko savladao da su počele da prave vrlo bizarne greške.

1. U žurbi da ne bih zakasnila na posao, stavila sam svog sina u auto-sedište, sela u auto i tek onda se setila da sam zaboravila da obučem pantalone.
2. Kada me je beba po ko zna koji put probudila u gluvo doba noći, otrčala sam do ulaznih vrata jer mi se učinilo da neko zvoni na vrata.
3. Jednom prilikom sam uredno složila čitavu turu veša. Ali prljavog.

- Oglasi -

4. Kada sam prvi put postala majka bila sam konstantno uplašena, pa mi se jednom desilo da sam suprugu slala sms poruku da ga pitam gde je, a čovek je sve vreme ležao pored mene u krevetu.
5. Bila sam toliko umorna jer sam morala da počnem da radim dok mi je beba bila još mala. Jednom prilikom sam došla kući skinula minđuše, a vlažnom maramicom šminku. A onda sam minđuše bacila, a prljavu vlažnu maramicu stavila u kutiju za nakit.
6. Kada sam se porodila sa drugim detetom, starije je još uvek bilo malo. Jednom sam noću ustala i otišla do kuhinje da ga nahranim, a onda sam čula hrkanje. Ispostavilo se da sam starije dete zaboravila da odneme u krevet pa je zaspalo u hranilici.
7. Nakon velike nabavke u supermarketu, stavila sam dete u autosedište i odvezla se, a sve namirnice ostavila u korpi na parkingu.
8. Jedno vreme sam pedijatra konstantno zvala veterinar.
9. Upravo sam se vratila iz dečje bolnice i shvatila da nisam jela dva dana. Napravila sam vafle, ali umesto sirupa prelilila ih deterdžentom za sudove.
10. Napravila sam kafu i sela na fotelju da je popijem. A onda shvatila da u šolji imam samo toplu vodu.
11. Jednom sam zaspala u kancelariji i zahrkala. Kada sam otvorila oči sve kolege su gledale u mene. Bilo je strašno neprijatno!
izvor:bliczena.com
Da li ste i vi imali slična iskustva? Podelite ih sa nama u komenatrima.
PODELITE I SA VAŠIM PRIJATELJICAMA 😉 :* HVALA

- Advertisement -

Komentara
Loading...