Priča jedne majke će vas naterati da razmislite o zahtevima za prijateljstvo od nepoznatih ljudi.

Muškarac vam pošalje zahtev za prijateljstvo. Ne poznajete ga, ali izgleda privlačno na profilnoj slici, pa ga prihvatite za prijatelja.

deca

Danas je prvi dan škole vašoj ćerki. Izgleda TAKO slatko u novoj odeći koju ste joj kupili da jednostavno morate da je slikate i postavite fotografiju na fejsbuk kako bi je videli svi vaši prijatelji i porodica.

- Oglasi -

Tako ste uzbuđeni dok je ostavljate da se „čekirate“ kod njene škole uz komentar „Ne mogu da verujem kako je porasla. Vreme leti. Ja sam jedna ponosna majka.“

U međuvremenu, misteriozni tip čiji ste zahtev za prijateljstvo u žurbi prihvatili čuva tu sliku vaše ćerke u njenoj slatkoj novoj odeći na svom telefonu i šalje je na brojeve 60 različitih odraslih muškaraca širom sveta uz komentar –

„Devojčica. Godina 5.

Smeđa kosa. Crne oči.

5.000 evra.“

Ne samo da ste dali sliku vaše male devojčice trgovcu belim robljem, dali ste mu i ime i tačnu lokaciju njene škole na srebrnom virtuelnom tanjiru.

Idete da je pokupite iz škole oko 3 popodne, ali nje nema nigde. Ni ne znate da je vaše dragoceno čedo prodato 43-godišnjem pedofilu još pre nego što ste krenuli po nju, i sada je na putu u Južnu Afriku sa kesom preko glave, zbunjena, užasnuta i uplakana jer ju je muškarac koga nikad nije srela uzeo iz škole. Sada ne zna gde su joj roditelji, gde ide i šta će joj se desiti.

PREKINITE DA DODAJETE STRANCE NA FEJSBUKU i PRESTANITE da objavljujete sve o svom životu.

Izbegavajte da držite slike dece na profilu.

PODELITE ovo zbog sve dece i njihovih roditelja.

Ovo upozorenje prenosimo sa portala Trendingstylist.com. Napisano je po istinitoj priči, imena su izostavljena da bi se zaštitile žrtve.

Komentara
Loading...