Priča jedne mame : Nezgoda,razočarenje i uspeh najveći od svih u životu

Imala sam 18god,doživela sam automobilsku nesreću,velika povreda stomaka,lekari su rekla da najverovatnije neću moći biti majka.Tada mi se srušio ceo svet,pala sam u depresiju.Možete zamisliti kako sam se osećala.Devojka koja tek cveta,puna života,sa uspešnom dugogodišnjom vezom,i odjednom krah.

slika1

Dobila sam podršku najvoljenijih i skupila snagu da izadjem iz depresije.Niko sem mojih najbližih nije znao za tu posledicu a još uvek nisam nikome ni rekla,sada smatram da mogu da ispričam jer su meni upravo priče o neodustajanju pomogle da istrajem.Išla sam na razne preglede,analize,pila terapije,tone lekova.I nakon moje upornosti lekari su rekli mogućnost je 10-15% i to će biti jako rizično jer treba dug period da se materica oporavi,jer je ona najosetljiviji ženski organ i najsporije se oporavlja.

Prošle su godine,sada imam 24god i imam kćer medenu i čarobnu,trudnoća je bila visoko rizična,bila sam na održavanju od prvog meseca do zadnjeg dana,hospitalizovana svakog meseca trudnoće u trajanju od 10-15dana zbog krvarenja i prevremenih kontrakcija ali je vredelo.Princeza od 3kg sasvim zdrava sa ocenom 10.Nisam se predala i jako mi je drago zbog toga.Verujte mi da trebam to proživeti opet i duplo bih sve podnela jer nema ničeg lepšeg i milijeg nego kada ti prvi put stave na grudi to čarobno stvorenje koje je bilo u tebi.

Gledam je svakog dana,ne mogu oči skinuti sa nje,pravi andjeo zbog kog vredi sve izdrzati

Bravo za ovu mamu hrabricu sve pohvale . Mama je od srca ispričala i poslala mi ovu priču želela je da ostane anonimna i ja je u potpunosti razumem . heartline

Sva prava na ovaj tekst zadržava devetmeseci.net . !! Molimo vas da poštujete !

PODELITE SA VAŠIM PRIJATELJIMA :* HVALA

izvor:devetmeseci.net autor : anonimna mama .

Komentara
Loading...