Priča jedne mame :Prisustvo mog supruga na porodjaju je za mene nešto neprocenjivo

0

Rodjenje deteta je nešto najlepše što svaka žena može poželeti . A ako još i njena ljubav otac dece prisustvuje tom dogadjaju ima li šta lepše .

tata i beba

E ovo je takva priča . Jedna mama nam se javila i poželela da nam ispriča svoju priču . Mama je ipak želela da ostane anonimna tako da to poštujemo .

Pročitajte do kraja njenu priču jer je divna

Eto mene sa divnom pričom tog,nama,najlepšeg dana u životu?
RODJENJU NAŠIH DEČICA☺
Imam dva deteta ćerkicu i sina,rodila prirodno Bogu hvala sve je proteklo kako treba,hvala i svom suprugu,koji je sve to propratio mirno,staloženo,pružajući mi tada,(kada MI ŽENE nismo baš svoje) najveću podršku,iščekivajući trenutak kada se naše dete radja☺Sa prvim detetom trajnost porodjaja je bio 10sati?što je mnogo?ali šta je tu je☺na kraj se sve to zaboravi,kada uzmeš tog malog andjela u rukama i staviš na grudima☺Sa drugim 5sati☺malo već bolje…najjače od svega toga što sam htela da sve prirodno protekne, naravno ako je moguće,što je kod mene baš tako bilo☺nazvali me majkom hrabrosti,toliko trpeti bol da bi sve prirodno prošlo,je retkost?opet kažem Bogu hvala jer tada smo u njegovim rukama?Ovde gde živim, dozvoljeno je da tata prisutvuje porodjaju, što mi je odmah laknulo☺na kraj tata iseče pupčanu vrpcu,ako želi naravno,moj je to uradio sa toliko emocija☺želeo je da taj osećaj nosi u sebi,da se stalno toga sa radošću seća☺Najvišeee od svega sam želela da vidi,da posmatra porodjaj, da oseti bar malo od mene tada taj bol,tu muku nama tada dodeljenu.
Hvala Bogu rodila sam dva divna andjela,ponos moj ?
Moram reći i za supruga da je bio hrabar tako da je i meni bilo lakše☺jeste da nam tada,tu bol niko ne može sprečiti ali meni je bar malo pomoglo što je ipak bio uz mene☺moj muž☺❤
Eto danas ćerica ima dve ipo godinice,dojila sam je 20 meseci što i za to zahvaljujem Bogu pa imala mleka jer nema ipak zdravijeg mleka za bebu od maminog,sin ima 3 meseca doji takodje,dokle još ne znamo??☺❤?
Pozdrav svim mamama ovog sveta,šta reći nego da smo,mi,žene najjače,trpimo nemoguće,prolazimo kroz pakao i opet na kraj žive i zdrave???

Divnoooo 🙂 Hvala još jednom ovom mamici .

Sva prava na priču zadržava devet meseci . Poštujte autora .

autor:anonimna mama

izvor:devetmeseci.netnb95

Komentara
Loading...
where can i buy ivermectin over the counter buy ivermectin online