Priča mame koja nije znala da je trudna

0

Mladoj mami Ester Houp doktori su dijagnostikovali sindrom iritabilnog creva, međutim, kada je počeo porođaj shvatili su da su pogrešili…

Britanka Ester Houp (23) mislila je da boluje od sindroma iritabilnog creva, ali se ispostavilo da su doktori pogrešili sa dijagnozom.

Houp se žalila na grčeve u stomaku i bolove u leđima, što su doktori pripisali probavnim poteškoćama i prepisali joj laksative. Kada su se bolovi pojačali, Houp se vratila u bolnicu, gde joj je dežurni doktor rekao kako “se to njeno telo priprema za odlazak u toalet”.

Ostavili su je samu na bolničkim kolicima, a samo dvadeset sekundi kasnije rodila je ćerku Lili Houp-Mur. Kada su se se doktori vratili, videli su je sa devojčicom u naručju.

“Znala sam da je beba čim sam shvatila da izlazi iz pogrešnog mesta, rekla je Houp.

- Oglasi -

“Osetila sam joj glavicu i vrisnula da pozove sestru. Prošlo je nekoliko sekundi pošto je izašao iz sobe, a beba je već došla na svet. Nisam mogla da verujem da je moja, nisam znala šta da radim radim, bila sam histerična”, ispričala je Houp.

“Bila sam u potpunom šoku. Primila sam kontracepcijsku injekciju i nije mi bilo ni na kraj pameti da bih mogla da ostanem u drugom stanju”, ispričala je mlada mama.

Spomenula je i doktora koji joj je rekao da ide u toalet kada joj je u stvati pukao vodenjak.

“Pogledao je dole i rekao da uriniram, jer se moje telo spremo za WC. Meni to nije izgledalo kao mokraća i počela sam da paničim”, ispričala je Houp.

Majka i beba se sad odlično osećaju i imaju podršku porodice i prijatelja.

NE PROPUSTITE I OVU PRIČU ?⬇

- Advertisement -

Komentara
Loading...