Beba se zaglavila u karlici i počela da se guši,ja više i ne znam za sebe.:Bio je to trnovit put do sreće,jako težak porođaj.

0

Drage mame ‘želela bih da svoje porođajno iskustvo podelim sa vama.

Jako mlada sam se ostvarila u ulozi majke sa svojih 20 godina na svet sam donela prelepu slatku devojčicu. Bio je to trnovit put do sreće,jako težak porođaj.Trudnoća mi je bila super bila sam jako aktivna trudnica bez ikakvih mučnina.

27 februara mi je bio termin,ali mojoj bebi je bilo lepo u mom stomaku tako da je odlučila da ostane još malo.

5 marta sam dobila jake bolove u kičmi,nisam znala šta je pa sam otišla do lekara u Prokuplju.

Kada sam stigla na odeljenje doktor mi je uradio pregled i reko da ću brzo zato što sam otvorena 3 prsta. smestili su me na porodilište,od tada kreće pakao.

Bolovi su bili jaki ali sam podnosila nekako. Oko 22h dolazi doktor,sestra i dve babice. Doktor je ponovo uradio pregled i rekao „brzo ćeš ti odoh ja da odspavam malo pa kad krene porođaj vi me pozovite“ Svi su otišli ostala sam sama u sobi bolovi sve jači i jači par puta sam išla do babice jer mi je bilo stvarno teško i ona bi me svki put vraćala u sobu.

U neko doba odlazim kod babice budim je i kažem da stvarno ne mogu više rekla je samo “ dobro ajde dosadna si više ajde dođi da uradimo pegled.
Uradila je pregled i probušila rukom vodenjak,tada sam dosta i iskrvarila nakon toga ja krećem da se porađam beba krene da izlazi ona čak nije ni stigla da pozove ni doktora ni sestru. S obzirom na to da je bila sama nije stigla nikoga da pozove svojom rukom priđe ka meni vrati mi bebu unutra tj rukom vrati bebu nazad.

Beba se zaglavila u karlici i počela da se guši,ja više i ne znam za sebe. Doktor je došao i pitao me. „jel si sad našla da se porađaš baš kad me uhvatio san“ Ja sva u suzama jer ne znam šta se dešava. Posle 20-ak minuta mi je urađen HITAN CARSKI

Beba u početku nije bila dobro imala je visok CRP nije zaplakla po rođenju,meni su davali pogrešne lekove koje ja nisam smela nikako da uzimam.Ostale smo 7 dana a na kraju kada su nam dali otpusnu listu u njoj je pisalo da je sve u redu da je porođaj prošao u najboljem redu,na šta sam se ja šokirala, ali dobro na kraju se sve završilo .

Moja beba i ja smo sada dobro ona ima devet meseci i jako smo ponosni na nju. To je tatina mezimica i jako liči na svoga oca.Svaka bol se zaboravi kada uzmete svoju malu bebicu u ruke. to je bio moj trnovit put do sreće.

autor tekst mama Milica

pripremila.urednica sajta Sonja Milekić

izvor.devetmeseci.net

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Komentara
Loading...