Odveli SU ME U salu da me pregledaju priključili ctg i bila sam otvorena 7-8 prstiju ali i dalje nisam imala nikakve bolove. Onda su mi priključili indukciju

0

Opisaću vam iskustvo sa mog porođaja.? Do duše čitala sam svasta o porođaju i komentare drugih žena ali mene to nije toliko doticalo.Inače prva mi je trudnoća i prvi porođaj logično .

privatna arhiva mame Božice

Porodila sa se sa 18 godina i sad 7 januara punim 19? nego da se vratimo na moje iskustvo, dakle svašta sam čula kao boleće to je užas, strašni bolovi bla, bla, bla…

Termin mi je bio17 jul, ali meni je prešao termin 6 dana ušla sam u 41 nedelju trudnoće, moja doktorka mi je rekla da moram ostati u bolnici to je bio ponedeljak i ja sam otišla u bolnicu tj na ginekologiju .

Oni su mi tamo rekli da moraju da me pregledaju. Dobro ja sam ostavila stvari u sobu i otišla na pregled tu je bila jedna doktorka (babica koja me je porodila) i još jedna mlađa sestra. Ona me je pregledala i pitala me je da li imam neke bolove?  Rekla sam joj da ne osećam ništa i onda mi je rekla da sam otvorena pet prstiju, ja sam u čudu bila em srecna em i malo uplašena? ali ipak srećna zato što ću se poroditi.

Ništa oni su me prebacili u porodiliste i očistili me i tu sam cekala, šetala se i posle su me odveli u salu da me pregledaju prikljucili ctg i bila sam otvorena 7-8 prstiju ali i dalje nisam imala nikakve bolove.

- Oglasi -

Onda su mi priključili indukciju i odmah sam dobila jake bolove i za 10 min sam se porodila iz 4 napona. Rodila sam devojčicu tešku 3400kg i dugu 49cm.

Sve je proteklo u najboljem redu i uopšte porođaj nije strašan kako sam zamišljala ja sam dobro prošla i volim što je to bilo brzo ?

autor priče . mama Božica

izvor.devetmeseci.net

porodilište Čačak

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Primetili smo na nekim blogovima krađe naših priča , zamolićemo ih da izbrišu ili ćemo pokrenuti tužbu . Takođe molimo mame gde vide naše priče da nas obaveste . Niko nema dozvolu na priče samo devetmeseci!!

- Advertisement -

Komentara
Loading...