Primetila je da ćerka ne liči NI NA KOGA iz porodice: Prisetila se događaja iz porodilišta, uradila DNK test i SAZNALA ISTINU

Pre dve decenije, dve žene našle su se u istoj porodiljskoj sobi. Obe su rodile dve preslatke devojčice i naravno – postale prijateljice. Međutim, obe su se godinama pitale istu stvar koja ih je mučila.

Pamela i Laura su godinama bile bliske prijateljice, ali ni jedna ni druga nisu zaboravile jednu noć u porodilištu. Pamela je tada otišla u kupatilo, a Laura je ostala u sobi. U sobu je potom ušla medicinska sestra sa bebom u rukama, rekavši Lauri da je vreme da podoji ćerku. Međutim, kada je Laura pogledala bebu, nije je prepoznala. Sestra je, s druge strane, insistirala da je beba njena, pa ju je Laura podojila.

Laura je bila uverena da odgaja Pamelinu ćerku
Laura je bila uverena da odgaja Pamelinu ćerku Foto: LTP NEWS / youtube

U tom trenutku, Pamela se vratila iz kupatila, pogledala dete u Laurinim rukama i videla da je to njena ćerka. Ta nepažnja medicinske sestre im je ostala urezana u pamćenje.

Godine su prolazile, a Lauru je sve više mučilo to što njena ćerka Lindzi ne liči ni na jednog člana porodice. Pamela je takođe gajila sumnje da su bebe zamenjene, pa su na kraju, nakon decenija čekanja, rešile da se pojave u emisiji “The Doctors” i provere da li su njihove ćerke zaista njihove.

Obe porodice bile su van sebe dok su čekale rezultate, a oni su, barem za Lauru, bili sasvim neočekivani – nije bilo zamene beba, i ćerke su bile u porodicama kojima i biološki pripadaju.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Komentara
Loading...