NAJBOLJI Prirodni lek rešenje za sve vrste cisti

0

 Ciste se javljaju na različitim delovima tela posebno kod žena. Medicinske metode često su invazivne i bolne ali što je takođe problem , često se dešava ponovna pojava cisti i nakon medicinskog tretmana.

 

Iz tog razloga smo pronašli i isprobali prirodni lek protiv cisti koji nije teško napraviti. Glavni sastojak leka je kaktus aloja .

Evo recepta i uputstva za pravljenje:

  • Pola litra medicinskog alkohola (špirita, nije bitan procenat)
  • Pola kilograma domaćeg meda
  • 0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina

- Oglasi -

  • Pola kilograma kafe od cikorije (npr Divka)
  • 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalivati zadnjih 7 dana pred branje listova)

Priprema:

Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu. Dodate ostale sastojke i dobro izmešate. Biće vam potrebna veća tegla po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali.Teglu zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mestu da odstoji 14 dana.

Nakon stajanja, procedite smesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva pre obroka tri puta na dan po jedna supena kašika. Bitno je da želudac bude prazan pre i posle korišćenja leka kako se ne bi mešao sa hranom. Kada budete pred kraj smese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu meru ne potrošite.

Po svedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dve doze koje smo dali u merama.

Nećete pogrešiti ako lek koristite i preventivno za poboljšanje opšteg stanja organizma i povećanja imuniteta. Deca takođe mogu koristiti lek ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini. ( ova mera od pune supene kašike je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mera se procentalno smanjuje prema težini deteta , npr dete od 35 kg koristi pola supene kašike tri puta na dan).

 

Foto freepik.com
Autor/Izvor kucniekar.com

- Advertisement -

Komentara
Loading...