Pronašao bebu pored puta: Ona je moj dar od Boga!

Subotnje jutro kao i svako drugo. Raul Marin Seha je krenuo na posao pešice. Šetajući, pored puta je ugledao belo ćebence. Kada je malo bolje pogledao shvatio je da je u njemu novorođena devojčica. I na njegovo prijatno iznenađenje, ona je bila živa.PIŠE zena.blic.rs

Beba koju je Raul Marin Seha pronašao pored puta

Ovaj nesvakidašnji događaj u samo nekoliko trenutaka promenio je život ovog Meksikanca. U Halisku, saveznoj državi na zapadu Meksika, u subotu ujutru nakon što je krenuo na posao Raul Marin Seha pronašao je bebu.

Ona je bila umotana u belo ćebence, i bačena pored puta.  Kako je on zabeležio trenutak kada je pronašao bebu, i objavio na svom Fejsbuk profilu, lokalni mediji su odmah objavili snimak na njihovom Jutjub kanalu. Oni su takođe rekli da beba je još uvek imala deo pupčane vrpce.

Gospodin Seha je odmah pozvao hitnu pomoć i beba je prevezena u obližnju bolnicu. Policajac Omar Sarilo je potvrdio za “The Independent” da je beba primljena u bolnicu u subotu oko devet časova.

Na sreću, doktori su rekli da će se beba u potpunosti oporaviti, ali da se ništa ne zna o zdravstvenom stanju njene majke, kao ni gde se ona nalazi.

Gospodin Seha je za “My Fox Chicago” izjavio da je ova devojčica njegov dar od Boga.

Ovde možete videti snimak koji je Raul Marin Seha objavio:

DIVNO ZAR NE ? AKO VAM SE DOPALA DELITE DALJE OVU DIRLJIVU I EMOTIVNU PRIČU .

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Komentara
Loading...