Proveren trik za smirivanje uplakane bebe (VIDEO)

Znate onaj trenutak kad dete pređe svaku granicu i mislite da gore od toga ne može, pa vam ono već sekundu posle, pokaže da može – i gore i glasnije! To je, drage mame, realnost – jer pokušaj smirivanja deteta se uvek završi još većim živciranjem.

Zapravo, često će to živciranje početi upravo onog trenutka kada detetu kažete da se smiri. Zar ne? Iako će to trajati tek kratko (ali glasno), tek sledi haos. Kad mogu da ustanem? Kada mogu da dobijem to? Mamaaaa. Je l’ mogu sad da idem? Ja sam se smiriooo-ohohooo. Mamaaaa.

- Oglasi -

Pogledajte i Od plačljivka do bebe koja mirno spava za samo sedam dana

Verujemo da vam u tom trenutku, baš kao i mnogima drugima dođe da ih jednostavno pustite da rade ono zbog čega ste ih i pokušali da ih umirite.

Konačno evo savršene fore koja zaista smiruje dete i to tako da vas ono više uopšte i ne pita kada će izaći iz te grozne smirujuće kazne.

Osim što će hipnotisano gledati u bocu, jer je to jako jako kul, deca će tako znati tačno vreme koje će provesti u smirivanju što je jako važno jer klinci nemaju pojam o vremenu niti mogu da pojme koliko je minuta prošlo, a koliko još moraju tako besposleno da sede. Ovako će doslovno videti kako vreme curi. I smiruje se. I dete i sadržaj u boci.

  IZVOR.Index.hr

POGLEDAJTE I OVE METODE USPAVLJIVANJA BEBA 

Komentara
Loading...