Ponosna sam na svoj ožiljak jer sam dobila novu radost i sreću

0

Moj mali andjeo zauzeo je položaj na zadak od 18 sedmice trudnoce,imala sam nade da će se ipak okrenuti u pravilan položaj i da ću ga na svijet donijeti prirodnim putem.

U noći kad je čitav svijet slavio ulazak u novu godinu,ja sam se spremala za bolnicu jer mi je pukao vodenjak,moj mali miš požurio 16 dana prije.

13015084_10205080871615482_1490966057_n

foto:privatna arhiva . Suzana Gostić

Bilo je 2:10 ujutro,na putu do bolnice razmišljala sam o tome dali  se okrenuo u pravilan položaj ili ću morati ipak na carski,obuzeo me je i strah i sreća,idem u nepoznato,ne znam šta me čeka. Kad su me primili na porodjajno,uradjen je ultrazvuk i rečeno mi je da moram na carski jer je beba ostala na zadak,sestra me je odvela u salu,legla sam na hladan sto,ne shvatajući šta me čeka,osjetila sam samo kako mi desna ruke polako trne i to je to,zaspala sam!Moj mali andjeo je došao 01.01 2016 u 3:15h,probudila sam se u 5h,imala sam osjećaj kao da sam sve sanjala,medjutim bol koji me presjekao u pokušaju da se pomjerim razbudio me u sekundi.Doktorica mi je rekla da beba dobro 2,800kg i 53cm.Plakala bih od sreće ali od bola samo sam stisnula zube.Čitavu trudnoću sam maštala o samom činu radjanja svog djeteta a sad ga nemogu vidjeti 24h.Moji roditelji i muž su ga vidjeli i poslali mi sliku,imala sam želju samo da ga uzmem u naručje i da ga prigrlim uz sebe.Ta 24h trajala su kao godina,kad sam konačno ugledala svoju sreću,svoj zivot,sav bol je nestao,dobila sam snagu da se borim i da što pre ozdravim samo da se mogu brinuti o njemu.

Bol je neopisiv,ali je neopisiva i sreća kad prvi put uzmeš u ruke ono što ti život znači!!!line9

- Oglasi -

Hvala mami Suzani na priči . Želim im puno sreće u životu . Imaju najveće bogastvo i neka ga izvedu na pravi put .

Sreću ne možeš da kupiš sreću moraš da rodiš

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I PRIČA NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA

POZIVAMO I DRUGE MAME DA NAM SE JAVE I ISPRIČAJU SVOJE PRIČE . SVAKO ISKUSTVO JE DOBRO DOŠLO BUDUĆIM MAJKAMA (PRIČU POŠALJITE NA STRANICU DEVET MESECI U MAMINOM STOMAKU

autor priče . mama Suzana

izvor.:devetmeseci.net

- Advertisement -

Komentara
Loading...