Rečeno je da je Jeleni V. (29) beba nestala po porođaju, evo šta se desilo.

DEČAK ROĐEN ŽIV, STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE Porodilji koja već ima dvoje dece određeno zadržavanje, sumnja se da je ZADAVILA BEBU!

 

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu donelo je rešenje o zadržavanju do 48 sati 29-godišnjoj Jeleni V. koja je osumnjičena za krivično delo ubistvo deteta pri porođaju. Obdukcijom tela novorođenčeta utvrđeno je da je dečak rođen živ i da je disao nakon porođaja, a sumnja se da ga je majka rukama zadavila.

Kako smo pisali, Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine porodila se u noći između ponedeljka i utorka pod još nerazjašnjenim okolnostima, a policija sumnja da je svog tek rođenog sina ubila, umotala u prsluk i bacila u poljski toalet. Po našim saznanjima, porodica nije znala da je ona u drugom stanju.

 

Jelenu, koja je inače majka dvoje dece, u bolnicu je dovezao je suprug Milan V. u Opštu zbog obilnog krvarenja, a lekari su tokom pregleda utvrdili da se porodila nekoliko sati ranije, i to u sedmom mesecu.

Utvrđeno je da žena krvari jer se neposredno pre toga porodila. Lekarima je, međutim, odbijala da kaže gde je novorođenče, pa je o svemu obaveštena policija. Jelena V. ni inspektorima nije želela da kaže šta se dogodilo sa bebom, zbog čega se policija uputila u njeno domaćinstvo u Belotiću. Detaljnom pretragom imanja, u poljskom klozetu pronađena je najpre posteljica, kao i tragovi obilnog krvarenja. Potom je telo dečačića pronađeno umotano u prsluk u fekalijama poljskog klozeta – ispričao je za Kurir

izvor. blic

 

Komentara
Loading...