TEST : Reci mi koju boju voliš najviše da nosiš i reći ću ti kakav si

0

Odvojite pet minuta i uradite sledeće: otvorite svoj ormar i obratite pažnju na ono što vidite. Da li primećujete da neka boja dominira ili ne? Dobro, činjenjica je da je crna boja jako prisutna u garderoberu svake žene, ali ako ne primećujete nijednu drugu, to govori puno o vašoj ličnosti. Boja odeće koju najčešće nosimo nosi određenu simboliku. Ako mislite da nemate svog favorita, varate se! Sigurno se jedna izdvaja, a da li ste spremni da saznate nešto novo o sebi?

Plavu nose osobe sigurne u sebe, sivu osobe koje se drže na distanci, a roze? U nastavku pročitajte šta boja odeće koju nosite govori o vama i vašem trenutnom raspoloženju.

Plava

Plava je boja elegancije, odanosti, unutrašnjeg mira i sigurnosti. Ukoliko vas očekuje bitan sastanak, obucite komad u ovoj boji, i osećaćete se kao kraljica.

Žuta

Žuta je boja sreće i živahnosti. Poboljšava koncentraciju i pravi je izbor za praktične osobe. Ova boja stimuliše i poziva na radost. Ako se za neku boju može reći da donosi bolje rezultate na poslu, onda je to žuta. Imale ste zahtevan dan u kancelariji? Obucite nešto žuto da popravite sebi raspoloženje i dan.

Narandžasta

Narandžasta se vezuje za ambiciozne osobe pune entuzijazma i elana. Ako rado nosite ovu boju, verovatno ste pozitivnog duha i zato svi vole da provode vreme u vašem društvu. Obično nije prvi izbor tokom oblačenja, ali moramo priznati da svakome bar malo popravi raspoloženje.

Crvena

Ova boja je sinonim za energiju, snagu, kao i moć i strast. Osoba koja nosi crveno skreće pažnju svih prisutnih. Idete na ragovor za posao i želite da se istaknete među drugim kandidatima? Obucite nešto crveno i to će vam doneti prednost, jer ćete izgledati neustrašivo i autoritativno. Štaviše, nauka tvrdi da se u crvenoj garderobi osećamo veoma seksi.

Roze

- Oglasi -

Roze je boja ženstvenosti i romantičnog duha. Nju nose osobe koje su obrazovane i koje vole bez zadrške. Predstavlja slabiju nijansu crvene, tako da ima opuštajući efekat. Roze je odličan izbor kada odlazite na prvi sastanak, jer odiše prijateljskom energijom i poziva na druženje.

Bela

Bela je sinonim za čistoćunevinost i novi početak. Stvara osećaj harmonije i ravnoteže. Odaberite belu i na kratko izađite iz sveta odvažnih i jarkih boja.

Braon

Ovo je boja sigurnosti, stabilnosti i pouzdanosti. Dobar je izbor kada često komunicirate sa ljudima, jer ne skreće pažnju i ne izaziva emocije

Ljubičasta

Ljubičasta je boja kreativnosti i duhovnosti. Osobe koje je rado nose vole umetnost, lepe manire, čak i luksuz. Prikladna je u formalnim prilikama, kao i za šetnju.

Siva

Smatra se da je siva dosadna boja, jer je nastala mešanjem crne i bele. Iako budi osećaj ravnoteže i neutralnosti, siva unosi potrebnu dozu smirenosti. Komlet u sivoj boji je idealan za večernje izlaske.

Zelena

Zelena se smatra bojom ravnoteže. Uz nju se vezuju sinonimi: prirodna, luksuzna, velikodušna, lekovita i večno mladaHarizmatična je, tako da je možete nositi u raznim prilikama, kao na primer, z sa dragom osobom.

izvor.

- Advertisement -

Komentara
Loading...