Rekli su joj da je imala pobačaj: 7 meseci kasnije zbog nje su i lekari zanemeli

0

Nesvakidašnji slučaj trudnoće mlade žene.

Vesti iz sveta !!

Meredit (26) i njen partner Brendon sa nestpljenjem su čekali svoju bebu, a onda su u šestoj nedelji trudnće čuli poražavajuće vesti. Meredit nije uspela da iznese trudnoću i kada su joj lekari to saopštili, oboje su bili van sebe.

Međutim, sedam meseci posle pobačaja, dogodilo se pravo čudo. Meredit je osetila užasno jake bolove i grčeve, a njen suprug nije znao kako da joj pomogne. Stajao je pored nje a onda je odjednom Meredit na podu spavaće sobe, na svet donela bebu.

Kako je beba rođena u amnionskoj kesi, roditelji su još više bili zbunjeni i nisu znali šta se dešava. Brendon je odmah pozvao Hitnu pomoć, a par sekundi nakon toga i amnionska kesa je pukla sama od sebe. Sva sreća što jeste jer da nije beba bi ostala bez vazduha.

Hitna pomoć je brzo stigla a Meredit i beba su odvezene u bolnicu. Na svu sreću, sve se završilo kako treba a ceo slučaj je toliko zapanjio lekare da su svi televizijski kanali brujali o tome.

Međutim, ono što je još čudnije u celom slučaju jeste da Meredit sve vreme nije shvatila da je trudna, da joj nije pukao vodenjak, ali na svu sreću, Meredit i Brendon su postali ponosni roditelji.

EVO I VIDEO

DA ČUDA SU MOGUĆA A OVO JE ZAISTA NESVAKIDAŠNJE ČUDO !!

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online