„Rodiću ga“, odlučila je. A onda i otkrila kako je zatrudnela.

0

Dvadesetdevetogodišnja Kanađanka, koja je i dalje devica i planira da to i ostane čitavog života, otkrila je da je trudna. Loren (29) iz Manitobe, čije prezime nije navedeno, čeka svoje prvo dete uprkos savetima lekara i protivljenju svoje religiozne porodice.

Ona je pronašla odgovarajućeg donatora sperme i sada očekuje bebu. Termin joj je u junu, objavio je “Holivud lajf”.

Loren kaže da je srećna sama sa sobom i da će ostati devica do kraja života. Ona čak smatra da je ljubljenje “čudno”. Loren, međutim, pati od hipopituitarizma, retkog poremećaja koji utiče na hormone.

– Rođena sam sa hipopituitarizmom, što znači da moja hipofiza nije pravilno formirana. Ona ne šalje ispravnu hormonsku poruku drugim žlezdama u telu, poput žlezde koja luči adrenalin (nadbubrežna) ili jajnicima – objašnjava Loren.

Zbog ovog poremećaja Loren je prošla kroz pubertet mnogo kasnije u životu i stalno je patila što je drugačija od svojih vršnjaka.

Stalno su mi dobacivali što imam ravne grudi ili krive zube. Deca se kače za sve što je drugačije. Zbog takvih stvari sam postala anksiozna. Ali, moj život je počeo da se poboljšava kad sam počela da izgledam kao i ostali – kaže ona.

Iako ne planira da upoznaje muškarce u budućnosti, Loren priznaje da je bila na nekoliko sastanaka u prošlosti, ali da je shvatila da joj se to ne dopada. Interesuje je kako izgleda imati seks s nekim i bila je na nekoliko sajtova za sastanke dok nije počela da prima šokantne poruke od muškaraca.

Iako je imala poteškoća, Loren kaže da je trudnoća najveći izazov koji je ikad imala.

– Najteža stvar je bila zatrudneti na prvom mestu. Moj endokrinolog je rekao da se to neće dogoditi, da mi treba donator jajašca i hljade dolara za veštačku oplodnju. Osećala sam se stvarno potišteno – priča Loren.

Lekar ju je ipak uputio u kliniku i nakon godinu dana čekanja otkrila je da je trudna. Iako je iz veoma pobožne porodice, Loren smatra da veštačka oplodnja nema veze sa religijom.

-To je iz suprotnih pobuda od religioznih. Ako mi neko kaže da ja nešto ne mogu, ja ću to ipak uraditi – zaključila je trudna devica.

izvor,blic

Komentara
Loading...